Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Niet iedereen is even handig

Iedereen heeft zijn sterke punten en zijn zwakkere punten. De ene persoon is heel goed in sporten of talen en de ander kan weer goed omgaan met stres. Iedereen is anders en doet het een liever dan het ander. Helaas kan je in de werkelijkheid niet altijd doen wat je wilt. Vaak zijn er veel taken die je aandacht vragen terwijl je die eigenlijk niet leuk vind om te doen. Je hebt eigenlijk geen keus. Je moet de taken wel uitvoeren en voltooien.

 

Sommige hebben van kleins af aan al veel gevoel voor plannen. Hebben eigenlijk nooit moeite om een plekje te vinden voor de moeilijke taken die zij moeten uitvoeren. Of kunnen het juist op zo’n manier verspreiden dat een grote opdracht nog maar weinig voorstelt. Dat is ook altijd een goede manier om met een lastige opdracht om te gaan. Het is waarschijnlijk uitputtend om de hele klus in een keer of in een avond te voltooien. Dat levert stress en vermoeidheid op terwijl dat eigenlijk niet hoeft door handig te kunnen plannen.

 

Dat betekent natuurlijk niet gelijk dat een klus waar je niet handig in bent opeens zonder problemen uit kunt voeren. Een voorbeeld is de administratie. Dat is altijd een grote klus, maar niet voor iedereen even makkelijk. Helaas is dit zo’n klus die niet te omzeilen is, uiteindelijk moet het voltooid zijn. Vaak hoort hier ook een deadline bij.

 

Om de administratie wat slimmer aan te kunnen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van salarissoftware. Zo kan het financiële deel van administratie een stuk gemakkelijker worden uitgevoerd. Het automatiseert veel werk en je ook veel keuze in aanbieders. Software is eigenlijk de tussen optie. Wanneer je je financiële administratie zou uitbesteden aan een loonservice, zoals het CBBS in Den Haag,  dan ben je natuurlijk van al het werk in een keer af. Wel kost het je meer geld en daarom is de software een goede tussen optie.

http://www.cbbs.nl/