Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Drie dingen die je als bedrijf leert van de populairste Instagram Accounts

Drie dingen die je als bedrijf leert van de populairste Instagram Accounts

Bij een eigen bedrijf hoort in de meeste gevallen een eigen website. Daarmee houdt je consumenten en potentiële klanten op de hoogte van jouw producten en- of diensten. Een python developerzorgt ervoor dat je website eruit ziet zoals jij dat wil. En een front-end developer voorkomt dat de website er chaotisch uitziet en niet naar behoren werkt. Naast een eigen website, is het ook belangrijk om actief te zijn op Instagram. Daar vind je accounts van zowel bedrijven als influencers. Wat zijn op dit moment de grootste Instagram Pagina’s en wat kan jij als ondernemer van hen leren?

 @Cristiano

Met ruim 201 miljoen volgers is de Instagrampagina van de voetballer Cristiano Ronaldo het allergrootst. Al sinds 2018 wint Ronaldo op dit sociale media platform het qua populariteit van alle andere actieve gebruikers. Wat volgers zo interessant vinden aan zijn pagina is het feit dat hij vrijwel alles van zijn leven deelt. Hij creëert een goede band met zijn volgers.

 

@Arianagrande

De populairste vrouw op Instagram is Ariana Grande. Zij staat op de tweede plaats na Ronaldo met ruim 173 miljoen volgers. Haar berichten zijn vrolijk makend en erg inspirerend voor de buitenwereld.

 

@Therock

Op de derde plaats staat de oud worstelaar Dwayne Johnson. Momenteel is hij één van de best betaalde acteurs ter wereld. Zijn populariteit op Instagram heeft hij vooral te danken aan de leerzame berichten die hij plaatst.

 

Een eigen website is onmisbaar als je een eigen bedrijf hebt. De front-end developer zorgt ervoor dat de website optimaal werkt en er goed uitziet voor de bezoekers. Maar met alleen een website kom je er niet. Actief zijn op sociale media als Instagram is net zo belangrijk. Van de populairste Instagram accounts ter wereld kunnen we uitmaken dat het erg effectief is om een band te creëren met je volgers en inspirerende en leerzame berichten te plaatsen. Heb je nog geen Instagram account voor je bedrijf? Dan weet je nu wat je toen staat.

https://www.kojac.nl/en