Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Een professionele garage in Veenendaal zoeken

Ik had eerst een goede garage in Veenendaal waar ik altijd mijn auto heen bracht voor een keuring of als er iets aan de hand was. Alleen sinds ze een nieuwe eigenaar hebben en nieuw personeel, vind ik het daar helemaal niks. Dit komt omdat ik daar een keer een afspraak had voor mijn auto en ze hebben daar iets gesloopt aan de auto wat helemaal niet de bedoeling was. Hier was ik mega kwaad om geworden en ben gaan zoeken naar een ander bedrijf die wel nadenkt bij zijn acties.

Een betere garage vinden dan de vorige in Veenendaal

Nadat incident ben ik per direct weggegaan en gaan zoeken naar een andere garage in de omgeving van Veenendaal. Er zijn gelukkig genoeg hier in de buurt, dus keuze had ik zat. Alleen het enige was dat sommige garage echt veel te veel geld vroegen voor een bepaalde service die ik ergens anders weer goedkoper kan krijgen. Dus het was echt vergelijken met elkaar met hoeveel geld ik kwijt was en wat dan de kwaliteit zou zijn. Uiteindelijk kwam een goede vriend naar mij toe en zei dat ik eens naar Garage Geurtsen moest gaan. Zelf had ik nog nooit van die garage gehoord en ben hen meteen gaan opzoeken. De website en hun services zagen er goed uit, dus ben ik daar een kijkje gaan nemen.

Super service en goede prijs!

Ik had een kras op de auto en ging kijken of deze garage wel het goed kon doen zonder er iets aan te slopen. Het was vriendelijk personeel en ze konden mij meteen helpen. Na ongeveer een paar uurtjes was mijn auto meteen weer klaar om op de weg te gaan. Ze hadden de kras weggehaald en ze hadden mijn auto als extra gewassen. Als dat geen service is! Bovendien viel de prijs ook nog mee, dus win win!

Probeer het zelf!

Heeft u een auto die naar de garage moet, maar u wil niet de hoofdprijs betalen? Kom dan gerust eens langs bij Garage Geurtsen in Veenendaal. Zij staan graag klaar voor u om u en uw auto verder te helpen. Kijk anders op de website van Garage Geurtsen voor meer informatie.