Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Op vakantie maar geen zin om de trein te pakken? Parkeer je auto met KLM

De luchthaven van Amsterdam, de Luchthaven Schiphol in de gemeente Haarlemmermeer, is de op twee na grootste luchthaven van Europa qua passagiersaantallen en een belangrijk knooppunt voor vluchten over de hele wereld. Veel bestemmingen, waaronder de Verenigde Staten, Canada en de veelgevraagde Caraïben, worden dagelijks (non-stop) bediend. veel toeristen beginnen hun reis graag op DE luchthaven van Nederland. Vooral in het hoogseizoen kunnen reizigers profiteren van lage ticketprijzen en goede vliegverbindingen.

Auto parkeren Schiphol

Goedkopere vluchten en betere vluchtverbindingen vanaf Schiphol betekenen niet dat je auto parkeren ook goedkoper is. Integendeel. In de directe omgeving van de terminal is er slechts één gebied (P1), dat meer bedoeld is voor mensen die passagiers ophalen en meenemen en voor kortstondige zakenreizigers. 1,00 per elf minuten. Een maximum van 37,50 euro kan op één dag worden betaald voor auto parkeren. Na 48 uur, dus vanaf de derde dag, geldt een dagtarief van 100,00 euro (hier vindt je de voorwaarden voor kort parkeren op Amsterdam Airport). Een bedrag waarvan de betaling over meerdere dagen kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van de besparingen of zelfs tot extra betalingen.

Veel mensen die in hun auto zitten om van Amsterdam naar hun vakantiebestemming te vliegen, stellen de vraag: Waar kan ik mijn auto gratis of in ieder geval goedkoop parkeren en toch zo dicht en veilig mogelijk bij Amsterdam-Schiphol Airport parkeren? Je bent van harte welkom om samen met ons na te gaan of je auto parkeren op Amsterdam Airport gratis is.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft jarenlange ervaring als een van de grootste parkeeraanbieders in de buurt van Amsterdam Airport Schiphol. Het pand is uitgerust met meer dan 1000 parkeerplaatsen. Met de shuttleservice kun je kiezen tussen overdekte en onbedekte parkeerplaatsen. Als je kiest voor de comfortabele Valet service, staat je auto altijd veilig onder een dak geparkeerd. 247 Budget Parking is dag en nacht beschikbaar.

Auto parkeren: Pendeldienst

Als je kiest voor de shuttleservice van Parkeren Service Schiphol, rijdt je, afhankelijk van het type parkeergarage dat je hebt geboekt, naar de hoofdparkeerplaats of naar de parkeergarage. Nadat je je auto geparkeerd hebt, brengt een pendelbus je binnen 10 minuten naar Amsterdam Schiphol Airport. Met 24/7 Parkeren Service Schiphol kun je voor € 15 je sleutel meenemen, anders wordt deze voor je veilig bewaard in een kluis.

Auto parkeren: Valet Service

Valet parking brengt je rechtstreeks naar Schiphol, waar je auto wordt opgehaald door een Parkeren Service Schiphol medewerker die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week bereikbaar is. Terwijl je incheckt voor je vlucht, neemt een medewerker je auto mee naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt je auto direct op de luchthaven geparkeerd, zodat je snel verder kunt reizen.