Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Garage Jelsma specialist in occasions

Sinds 1950 een begrip in Gelderland. Van oudsher een familiebedrijf en nog steeds! Wat een keuze als het gaat om occasions. Op zoek naar een betrouwbare tweedehandsauto? Dan bent u bij deze garage op het juiste adres. Het is soms lastig om een betrouwbare occasion te vinden. Via een particulier weet je namelijk nooit zeker wat je koopt en is het een kwestie van goed vertrouwen. Bij garage Jelsma weet je wat je koopt. Zij zijn op de hoogte van de geschiedenis van de auto en daarom krijg je ook garantie wanneer je tot aankoop over gaat. Staat je favoriete merk niet in de showroom of online? Dan gaan de verkopers van Jelsma op zoek voor je.

Aantrekkelijke prijzen

Je hebt je favoriete occasion gevonden, maar word je het ook eens over de prijs? Bij deze garage is de prijs/kwaliteit verhouding optimaal. Dat betekent dat je waar voor je geld krijgt. Overigens gaat geen enkele occasion bij garage Jelsma in de verkoop voordat deze helemaal is nagekeken en eventueel gerepareerd. Een vertrouwd gevoel wanneer u bij ons weg rijdt. Natuurlijk is niet alleen de prijs interessant. Service staat bij ons ook hoog op het lijstje. Onze monteurs nemen de tijd voor uw auto, of het nu gaat om onderhoud, een apk beurt of een reparatie.

Inruilen van uw eigen auto

Zelfs wanneer u van plan bent een tweedehandsauto aan te schaffen, kunnen wij uw eigen auto inruilen. Het is aan te bevelen om vooraf een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om uw auto naar waarde in te schatten. Wij kunnen u vaak een aantrekkelijk bod doen, waardoor u de occasion van uw keuze kunt aanschaffen. En valt de prijs toch iets hoger uit? Dan is er ook nog de mogelijkheid om via ons uw auto te financieren tegen de allerlaagste rente.

BOVAG-garantie

Garage Jelsma is een BOVAG-autobedrijf en dat houdt in dat u bij aankoop van uw tweedehandsauto garantie krijgt. Deze garantie geldt drie maanden. Mochten er dus onverhoopt toch gebreken boven water komen, dan worden deze kosteloos gerepareerd. En heeft u vervangend vervoer nodig? Dan krijgt u van ons een leenauto.