Smartclub
Image default
Recreation / Autos

De tankpas van MKB Brandstof, de juiste keus voor ondernemers

Elke keer met het declareren van tankbonnen is het weer hetzelfde verhaal, tankbonnen zijn kwijt of amper leesbaar. Waarom is het zo gemakkelijk om te bellen met Shanghai of New York maar is het declareren van tankbonnen nog zo’n enorm bureaucratisch gedoe? Laat u niet langer frustreren door het indienen van tankbonnen maar kies vandaag nog voor de tankpas van MKB Brandstof.

Waarom overstappen naar de tankpas van MKB Brandstof?

Ten eerste snapt MKB Brandstof dat u als ondernemer, of u nou ZZP’er of een grotere ondernemer bent, dat u uw tijd nuttig wilt besteden. MKB Brandstof neemt het administreren van de brandstof van u over en stuurt u elke maand een factuur. Zo blijft uw administratie up-to-date zonder dat u daar wat voor hoeft te doen. Voor de kosten hoeft u niet bang te zijn, de tankpas van MKB Brandstof is de goedkoopste in zijn klassen en verdiend zichzelf al binnen 4 tankbeurten terug. U krijgt namelijk gegarandeerd 100% van de BTW terug. Daarnaast richt de tankpas van MKB Brandstof zich niet op de grote bedrijven maar juist op de eenmanszaken (ZZP) en de ondernemers met een wagenpark van maximaal 100 auto’s.

Wat zijn de bijkomende voordelen van de tankpas van MKB Brandstof?

Naast het feit dat u veel tijd en geld bespaard biedt de tankpas van MKB Brandstof nog meer voor ondernemers. Ten eerste maakt het niet uit waar u gevestigd zit, u kunt namelijk door het hele land tanken, van Groningen tot Limburg tot Noord-Holland. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de optie pechhulp aan te zetten om zo de functionaliteit van uw tankpas van MKB Brandstof nog te vergroten. Als laatste krijgt u ook nog eens korting op uw wasbeurt. Het overstappen naar de tankpas van MKB Brandstof brengt alleen maar voordelen met zich mee, wacht daarom niet langer!

http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/