Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Wat kan onze autosloperij betekenen?

 

Als je in het bezit bent van een kapotte of afgekeurde auto, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk weg te doen om op onnodige belastingen en verzekeringen te besparen. Onze autosloperij kan hierbij veel voor je betekenen.

Altijd een passend bod
Onze autosloperij biedt altijd een bod op je auto op basis van de actuele dagwaarde van het voertuig. Vervolgens bepaal jij of je met het bod akkoord gaat. Op deze manier ontvang je altijd een passend bedrag. Is het bedrag eenmaal afgesproken, dan zal de chauffeur niet meer onderhandelen over en sta je dus niet voor verrassingen. 

Gratis ophaaldienst
Onze autosloperij haalt je demontage-auto gratis bij je op
. Op dezelfde dag komen onze chauffeurs nog langs om je voertuig kosteloos op te halen. Ook als je auto bij een garage staat (bijvoorbeeld omdat deze niet door de APK-keuring is gekomen), haalt onze autosloperij deze hier weg.

Snelle service
Zodra een passend bod is overeengekomen, verloopt het verkopen van je auto zeer snel. Tot uiterlijk 24 uur na de aanmelding komen onze chauffeurs langs om je voertuig voor de deur weg te halen en de verkoop te regelen. Je ontvangt dan contant geld en een vrijwaringsbewijs, waarna je auto wordt afgemeld bij de RDW en naar de sloperij wordt gebracht. Ook als je auto niet door de APK-keuring is gekomen, kun je bij onze autosloperij terecht. Je kunt je auto gewoon zonder geldig keuringsbewijs verkopen. Je ontvangt dan nog steeds geld en een vrijwaringsbewijs.

 

http://dunlopdriverscup.nl/