Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Wat levert een verdiepingsvloer mijn bedrijf op? 3 redenen waarom het een goede investering is!

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een verdiepingsvloer in hun bedrijfspand, magazijn of fabriekshal te plaatsen. Vaak hebben zij hier ongeveer dezelfde redenen voor, waarvan ruimtegebrek toch wel de belangrijkste is. Een verdiepingsvloer blijkt dan een zeer goede investering te zijn. U vraagt zich nu misschien af: “maar wat levert een verdiepingsvloer mijn bedrijf op?” In deze blog willen we graag drie redenen behandelen waarom u zeker geen spijt zult krijgen van uw besluit om een verdiepingsvloer te installeren. Lees snel verder om erachter te komen wat de voordelen van een dergelijke vloer zijn!

Veel extra (opslag)ruimte zonder te verbouwen of te verkassen

Met een verdiepingsvloer kunt u veel extra (opslag)ruimte creëren zonder te verbouwen of te verkassen. Het eerste wat bij veel ondernemers te binnen schiet op het moment dat ze tegen ruimtegebrek aanlopen, is een verbouwing van het pand. Naast het feit dat een verbouwing flink wat geld kost, is het ook vergunning technisch niet altijd mogelijk. En verkassen is vaak net een stapje te ver. Realiseer u dan dat er ook nog een derde mogelijkheid bestaat in de vorm van een verdiepingsvloer, die in principe in iedere ruimte geplaatst kan worden. Wist u dat u met een verdiepingsvloer uw vloeroppervlak kunt verdubbelen? Zo kunt u weer een hele tijd vooruit en kunnen de verbouwingsplannen definitief in de prullenmand verdwijnen.

Waarom zou u betalen voor ruimte die u niet gebruikt?!

Bedrijfspanden, en dan vooral fabriekshallen en magazijnen, beschikken vaak over een hoog plafond. Mocht er geen gebruik worden gemaakt van plafondhoge magazijnstellingen, dan ontstaat hierdoor al snel de situatie dat de ruimte helemaal bovenin het pand eigenlijk niet gebruikt wordt. En dat terwijl u wel voor die ruimte betaalt. Met een verdiepingsvloer wordt alle ruimte echter efficiënt benut, ook de ruimte bovenin het pand. Want waarom zou u betalen voor ruimte die u niet gebruikt?!

Een maatwerk product dat uw verwachtingen zal overtreffen!

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is een verdiepingsvloer een maatwerk product. Dit wil zeggen dat de vloer geheel naar uw wensen, verwachtingen en eisen wordt samengesteld. En met maatwerk bedoelen we ook écht maatwerk. Zelfs de kleur van de vloer kunt u helemaal zelf bepalen. Zo weet u zeker dat de vloer bij uw bedrijf past en dat u er nog lang plezier van zult hebben!

 

https://www.noltemezzanine.nl/