Smartclub
Image default
Aanbiedingen

3x elektronica waar we vandaag de dag niet meer zonder kunnen

Je kunt het je waarschijnlijk haast niet voorstellen, maar 50 jaar terug bestonden er nog eens geen telefoons zoals we die vandaag de dag kennen. Pas eind 1994 werd de allereerste smartphone op de markt gebracht. Een log toestel van een halve kilo met een batterijduur van amper een uur. Best bijzonder eigenlijk hoe snel technologie zich ontwikkelt. In deze blog willen we graag drie elektronische apparaten op een rijtje zetten waar we vandaag de dag niet meer zonder kunnen en die te verkrijgen zijn op www.azerty.nl. Lees snel verder! 

 

Smartphone

Veel mensen zijn vandaag de dag helemaal verknocht aan hun smartphone en zouden waarschijnlijk compleet verloren zijn wanneer ze hun smartphone niet meer mogen gebruiken. Onze smartphone is zo belangrijk voor ons, dat we al in paniek raken wanneer dit apparaatje ’s ochtends vroeg bij het opstaan niet op de plek blijkt te liggen waar hij normaal gesproken wel te vinden is. Hoewel we er 50 jaar terug nog nooit van gehoord hadden, is de smartphone tegenwoordig verweven in ons dagelijks leven.

 

Laptop/pc

Een ander apparaat waar we absoluut niet meer zonder kunnen is onze laptop of pc. We doen er van alles op, van afbeeldingen bewerken en filmpjes bekijken tot (online) gamen en documenten maken voor school of werk. Alles waar onze smartphone te klein of niet krachtig genoeg voor is, doen we in principe op onze laptop of pc. Veel mensen hebben thuis een vaste pc staan en gebruiken hun laptop voor onderweg. Zonder deze apparaten, die in de loop der jaren toch wel een soort verlengstuk van onszelf zijn geworden, zijn we helaas nergens meer.

 

Televisie

Op de laatste plek in ons lijstje staat de televisie. Dit komt omdat de televisie langzaamaan toch wat minder populair dreigt te worden. Smartphones, laptops en pc’s zijn tegenwoordig zo geavanceerd dat we ook prima een film, serie of televisieprogramma op één van deze apparaten kunnen bekijken. Uiteraard wel in combinatie met een app die dit mogelijk maakt. Toch zijn er ook nog genoeg mensen die voor een televisie kiezen, puur vanwege het grote beeldscherm. En daar valt natuurlijk ook wel iets voor te zeggen!

 

https://azerty.nl/