Smartclub
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar occasions omgeving Veenendaal?

Goede occasions omgeving Veenendaal vindt u natuurlijk bij Garage Geurtsen in Veenendaal. Sinds 1986 hét vertrouwde adres voor de aankoop van een goede tweedehands auto. Maar ook voor reparaties en onderhoud, inkoop, autoruitschade, autocleaning en nog veel meer bent u bij hen aan het juiste adres. Als u het besluit neemt een nieuwe tweedehands auto te kopen, is het goed u te laten adviseren door een vakman. Want de markt voor occasions is groot, concurrerend en vol met struikelblokken.

Occasions omgeving Veenendaal verdienen onverdeelde aandacht

Occasions, niet alleen in Veenendaal, maar álle occasions, verdienen uw onverdeelde aandacht. U moet weten waar op te letten bij de aankoop van een gebruikte auto. Daarom voor u enkele tips in dit blog. Zodat u altijd goed beslagen ten ijs komt. Een auto die er goed onderhouden uitziet maakt al gauw bij de leek een goede indruk. Bij Garage Geurtsen is dat een vanzelfsprekendheid. Toch zijn er genoeg garages die u voor de gek proberen te houden en de goede naam van gerenommeerde garages te grabbel gooien. Vraag daarom altijd naar het onderhoudsboekje. En controleer of er geen hiaten in het onderhoud zijn. Dubieuze tweedehands autodealers verbergen graag de schade van een ongeluk. U kunt echter zelf een eenvoudige controle van de auto uitvoeren. Controleer goed op onregelmatigheden langs de spleten op de deuren, de motorkap en de achterklep. De banden van een gebruikte auto moeten gelijkmatig versleten zijn.

Koester geen valse verwachtingen bij prijsonderhandelingen

Het afdingen en onderhandelen over de prijs van de gebruikte auto of eventuele aanvullende diensten is een belangrijke factor. Er is bijna altijd enige ruimte voor onderhandeling. Maar het is zelden meer dan € 500 tot € 1.000. Als u op een vriendelijke en respectvolle manier onderhandelt, heeft u een goede kans om korting of een extra service te krijgen. Maar ga niet tot het uiterste. Een professionele autogarage is zijn geld dubbel en dik waard.

Proefrit? Altijd!

Doe onder geen beding afstand van een proefrit! U kunt niet volledig beoordelen of een gebruikte auto echt in goede staat is zonder een proefrit. Vreemde motorgeluiden, slijtage van de remmen, hobbelige versnellingen of versleten schokdempers. Deze defecten merkt u direct op tijdens een proefrit. U kunt ook de functionaliteit van de airconditioning, de verwarming of het zonnedak testen. Belangrijk: Test de radio ook, maar laat hem uit voor de rest van de aandrijving om geen belangrijke informatie te missen!