Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Te weinig voedingssupplementen

Je hebt wellicht eens gehoord over de gigantische proporties van de mega menu’s die je in Amerika bij fastfood ketens kunt bestellen. Misschien heb je zelf wel eens zo een maaltijd gekregen toen je daar op vakantie was. Dit zijn echt enorme grote hoeveelheden die je in een keer op je bord krijgt. De meeste mensen die daar wonen krijgen dat ook nog eens met gemak op. In Nederland is dit gelukkig niet het geval, want in dat eten zitten ontzettend veel vetten en ook suikers. Het is dus ontzettend slecht voor je lichaam, en dat verklaart ook waarom mensen in Amerika over het algemeen obesitas hadden. Ook is het lastig voor je lichaam om al dit eten te verteren.

We kunnen echter wel in Nederland steeds meer en steeds makkelijker fastfood gaan open. Steeds vaker worden er fastfood filialen geopend, en daarnaast wordt het ook nog makkelijker om vanuit je eigen huis het eten te bestellen door bedrijven die het bij je thuis brengen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de deur te openen en het geld te betalen.

Het is erg jammer dat deze diensten het zo makkelijk maken om ongezond te eten, terwijl ze ook gezondere opties aan zouden kunnen gaan bieden. Ook maakt dit het makkelijker om er voor te zorgen dat je niet gaat koken en juist snel wat online bestelt. Je hebt namelijk afwisseling en variatie nodig in je eten om gezond te blijven. Je moet verschillende soorten vitamines en mineralen binnen krijgen zodat je lichaam alle supplementen uit de voeding kan halen, waardoor je verschillende soorten dingen binnen krijgen. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat je niet genoeg van een bepaalde soort vitamine binnen krijgt. Je zou dit goed bij kunnen houden door een app te downloaden op je telefoon of op je tablet, zodat je bij kunt houden welke vitamines mee kunt krijgen. Als je een keer te weinig vitamine D of andere voedingssupplementen binnen hebt gekregen, dan kun je dat hierop zien.

http://www.topvitamins.nl