Smartclub
Image default
Banen en opleidingen

Senior IT recruiter – Sogeti Nederland B.V.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat mensen echt drijft en wat ze zoeken in nieuwe banen? U houdt van internet, weet u wat er gebeurt op de IT-markt? Dan zoeken wij jou.

Als senior IT-recruiter begrijp je de IT-markt en weet je IT-professionals te vinden die geschikt zijn voor Sogeti. U wilt uw doelen bereiken. Ons team werkt erg hard en het is leuk! Voor ons hoort geluk bij werk. Maar eerst is het resultaat! We proberen altijd de verwachtingen te overtreffen.

Recruiter bij Sogeti

Je bent verantwoordelijk voor het rekruteren van IT-professionals. Je verzamelt intern vragen en ontwikkelt persoonlijke gegevens met het bedrijf. Je begrijpt het inhoudelijke probleem van de manager, maar jij moet degene zijn die naar de persoon achter het cv kijkt. Je ontdekt kansen en maakt er gebruik van!

Je hebt deelgenomen aan het hele rekruteringsproces en het zorgvuldig uitgevoerd. Begin met het zoeken naar potentiële kandidaten om de transactie te voltooien. Geen werkdag is hetzelfde. Maar je kunt natuurlijk herstellen van de piekuren.

Je vormt een team met 15 recruiters en werkt nauw met je samen. Zo kunt u uw collega’s inzetten als sparringpartner.

Wie ben jij?     

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar rekruteringservaring;
  • Je begrijpt de nieuwste rekruteringstools, zoals HelloTalent en LinkedIn Recuiter;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

Momenteel zijn wij op zoek naar recruiters die vloeiend C1 Nederlands kunnen spreken.

Durf jij de uitdaging aan en wil je mee helpen het succes van ons recruitmentteam verder uit te bouwen? Solliciteer dan nu!


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-it.html