Smartclub
Image default
Banen en opleidingen

Senior GZ-Psycholoog / Opleider

Wij zoeken een GZ-psycholoog die de werkbegeleider wordt en verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de psychologische zorg in verschillende omgevingen.

Functieomschrijving

Wij zoeken GZ senior psycholoog / trainer van een landelijke ouderenzorgorganisatie. Wij zijn op zoek naar deze vacante nieuwe medewerker die verantwoordelijk is om verder te gaan dan de interne opleiding en psycholoog bij GZ te worden. Het bijhouden van relevante ontwikkelingen op het gebied van behandelmethoden en neuropsychologisch onderzoek en het onderhouden van contacten met andere professionals is daarbij essentieel.

De taken van de Senior GZ-Psycholoog / Opleider zijn:

Opleidingsplannen verder ontwikkelen;

Geef leiding aan senior psychologen en instrueer complexe casusgeschiedenis. Enige (basis) begeleiding van psychologen;

Zorg voor overleg met mantelzorgers en verplegingsteams;

Diagnose en behandeling van de cliënt;

Bijdragen aan serviceverbetering;

Ondersteun het zorgteam door middel van collegiale toetsing en training;

Van het (verder) vormgeven en opzetten van psychologische basiszorg;

In de psychiatrie, lichamelijke ziekten, seniele psychiatrie, revalidatie of niet-aangeboren hersenletsel kunnen er specialisatiemogelijkheden zijn.

Onze relatie is actief in de regio en omvat een breed scala aan zorg, van poliklinische tot intensieve zorg, en we hopen voorop te lopen op het gebied van diagnose en behandeling. Bij het Psychologisch Expertisecentrum zijn veel (basis) psychologen in dienst om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren.

Functie-eisen

Geschikte kandidaten voor de vacature zijn: BIG geregistreerd als GZ-psycholoog; meerdere jaren GZ psycholoog werkervaring; de beste (uitgebreide) seniorenzorgervaring; bij voorkeur een nieuwe GZ psycholoog opgeleid ervaring van.

Bedrijfsomschrijving

Gevestigde ouderenzorginstellingen actief in meerdere regio’s. Onze relatie heeft een open cultuur en een mentaliteit om uit te drukken wat je doet en uit te drukken. Het creëren van een veilige, gezinsvriendelijke leefomgeving is de kern van alle zorgcentra. Bij vacatures in de arbeidsvoorwaarden in Rotterdam gaat het om vaste aanstellingen van 24-36 uur per week, al naar gelang de wensen van de kandidaten.

https://www.vindazo.nl/keywords/psycholoog.html