Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Een flowmeter: wat is dat?

Een flowmeter. Heeft u daar ooit al eens van gehoord? De kans is groot dat dit niet het geval is. Toch is de kans wél groot dat u dagelijks een flowmeter gebruikt. Door middel van een flowmeter meet u namelijk de doorstroming van een gas- of vloeistofstroom. Deze kunt u dan ook regelen en besturen. Een flow meter meet dus de flow. De flow, die ook wel debiet wordt genoemd, is de kwantificering van de hoeveelheid medium dat aanwezig is. Dit drukt de flowmeter uit in een tijdseenheid. Zo maakt u bijvoorbeeld ook gebruik van een flowmeter in uw wasmachine of vaatwasser. Bent u op zoek naar een nieuwe flowmeter? Dan kunt u deze rustig vanuit huis bestellen. U hoeft niet meer op het fietsje naar de speciaalzaak om een flowmeter te kopen, bestel deze eenvoudig online.

 

Waar bestelt u een flowmeter?

Er zijn diverse partijen die online flowmeters aanbieden. De partij die wij hiervoor aanraden is Ebora. Bij hen vindt u veel diverse flowmeters die ieder hun eigen eigenschappen hebben. Hierdoor kunt u altijd een geschikte flowmeter vinden. Tevens kunt u bij deze partij terecht voor flowmeters die in industriële toepassingen moeten worden geplaatst. Zo bevatten de mechanische flowmeters allen een bewegend deel dat door de doorstroming zal bewegen. Naast de mechanische flowmeters heeft deze partij ook elektronische flowmeters. Hier zitten geen bewegende delen in. Dit resulteert in een langere levensduur doordat er minder slijtage zal plaatsvinden. Bepaal welke flowmeter u nodig heeft voordat u er een aanschaft. Dit kan moeilijk zijn om te bepalen. In de keuze van de soort flowmeter speelt zowel de druk als de temperatuur een grote rol. Het is mogelijk om dit zelf te bepalen, maar toch raden wij u aan om contact op te nemen met de specialisten van Ebora. Zij weten alles over flowmeters en weten precies welke oplossing bij u past.

 

Meer weten over Ebora

Wilt u meer weten over de flowmeters van Ebora? Bekijk dan het aanbod op hun website. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag verder.

 

https://ebora.nl/