Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Rimpels voorkomen en verminderen

Iedereen is zich vandaag de dag wel bewust van een goede uitstraling. Zelfverzekerd, maar toch vriendelijk zijn belangrijke kenmerken die je verder brengen in het leven. Je gezicht kan heel bepalend zijn in dit opzicht. Je kan nog zo zelfverzekerd en vriendelijk zijn, maar als je uiterlijk dit tegen werkt kan het heel lastig zijn om serieus genomen te worden.

Waarschijnlijk zijn er bij jou ook wel wat lijnen tussen je haarlijn en je wenkbrauwen te zien. Dit zijn fronsrimpels. Deze worden gestimuleerd door bepaalde gezichtsuitdrukkingen. We doen het allemaal wel een paar keer per dag, fronsen. Meestal onbewust, bijvoorbeeld als we heel geconcentreerd met iets bezig zijn, we geïrriteerd zijn of verbaasd zijn. En het vervelende is, dat als we heel vaak fronsen je fronsspieren zich op een gegeven moment niet meer kunnen ontspannen. Vaak krijgt men dan een boze uitstraling, terwijl dat helemaal niet geval is. Als je deze fronsrimpels liever niet hebt zijn er mogelijkheden om dit voorkomen. Je kunt voortaan emotieloos door het leven gaan (vaak niet de beste oplossing) of op zonnige dagen altijd een zonnebril dragen. Het samenknijpen van de ogen wanneer we in de zon kijken is namelijk desastreus voor de rimpels op het voorhoofd. Ook is het aan te raden om niet teveel te stressen (misschien makkelijker gezegd dan gedaan), niet te roken en veel suikers te vermijden.

Als je dit nu te laat leest en het kwaad is al geschiedt zijn er ook nog andere mogelijkheden. Met een speciale behandeling kan je de fronsrimpel verminderen. Bij deze cosmetische behandeling wordt de huid gladder gemaakt en de rimpels opgevuld. Dit heet een filler-behandeling. Er zijn veel klinieken die deze behandeling uitvoeren, waaronder faceland.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over alle behandelingen en de prijzen ervan. Als het wilt kunt u eerst een consult aanvragen.

http://faceland.nl