Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Peugeot scooter bij Polderscooter.nl

Bij Polderscooter.nl kun je ervoor kiezen om een Peugeot scooter te kopen of te leasen. Bij ons in het assortiment vind je maar liefst zes verschillende Peugeots waardoor er altijd een model tussen zit die bij jou past. Je bent bij ons zeker van de kwaliteit die onze Peugeots jou te bieden hebben. Er is altijd zekerheid bij dit grote Franse merk omdat het bekend staat om zijn kwaliteit als het gaat om voertuigen. Je kunt bij ons al een model leasen vanaf €36,28 per maand. Dit is echter niet huren maar betekent dat je je rijtuig in termijnen betaalt. Jij bent dus wel de eigenaar van het model. Om zeker te zijn van je zaak kun je een offerte aanvragen als je geïnteresseerd bent in het leasen van één van onze scooters. Je zit dan nog nergens aan vast. 

Voor wie is een Peugeot scooter geschikt?

Een Peugeot scooter is geschikt voor zowel jong als oud – de modellen van dit merk zijn vrijwel tijdloos. De uitstraling is echter wel veranderd door de jaren heen maar je kunt altijd blijven rekenen op de kwaliteit en het praktische aspect van dit mooie merk. Peugeots zijn vooral geschikt als je op zoek bent naar een model met genoeg opbergruimte. Veel modellen hebben extra opbergruimte in de ‘buddyseat’. Zo kun je altijd je spullen daarin kwijt. Ook hebben wij modellen voor diverse prijsklassen. Het maakt dus niet uit wat voor budget je hebt, er is altijd een model die past binnen jouw prijsklasse. Je kunt namelijk al een model kopen vanaf €1599 of leasen vanaf €36,28 als je het bedrag liever in termijnen betaalt. Natuurlijk zijn er ook duurdere varianten; bijvoorbeeld als je liever een retro-variant hebt. Je kunt bij ons de volgende modellen aanschaffen (van ‘goedkoopst’ naar ‘duurst’: Kisbee basic, Kisbee R, Kisbee TCR, Kisbee black edition, Kisbee RS, Speedfight 4 Total, Speedfight 3 R-Cup en de Django Allure. 

Polderscooter.nl

Bij Polderscooter.nl hebben wij ook nog vele andere scooters in diverse merken. Om te kijken wat bij je past, raden wij je aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Flevoland met ruim vijfhonderd scooters in het assortiment. 

Wil je een Peugeot scooter kopen? Bekijk het assortiment.