Smartclub
Image default
Bedrijven

Waarvoor kunt u een slotenmaker Delft inschakelen?

Een slotenmaker Delft kan uiteraard sloten maken en installeren, maar dat is lang niet alles wat een slotenmaker doet. We zetten enkele klussen van een slotenmaker Delft op een rijtje.

Advies over de veiligheid

Allereerst kan een slotenmaker Delft u voorzien van degelijk advies omtrent de veiligheid van de woning. Vaak denken we zelf dat de veiligheid van de woning wel in orde is zolang er niet wordt ingebroken, maar toch is de veiligheid van talloze woningen in Nederland en België onder de maat. Doe daar wat aan en laat een slotenmaker Delft eens kijken naar de mate waarin u uw woning beveiligd hebt. Hij kan niet alleen met een verfrissende blik naar de situatie kijken, maar weet bovendien wat doorgaans de zwakke plekken in en rondom woningen zijn. Zijn advies is daarmee onmisbaar.

Hulp bij buitensluiting

Wanneer u uzelf per ongeluk hebt buitengesloten, kan de slotenmaker Delft helpen om de toegang tot de woning zonder schade te herstellen. Het is aan te raden om niet zelf aan de slag te gaan. Het binnenwerk van sloten is immers wel erg stevig, maar tegelijk ook erg kwetsbaar. U wil natuurlijk voorkomen dat het slot beschadigd raakt en daardoor wellicht niet meer betrouwbaar is.

Vervangen van hang- en sluitwerk

We raden altijd aan om bij het betrekken van een nieuwe woning alle cilindersloten in de woning te vervangen. Zo weet u zeker dat de sloten weer voldoen aan de eisen van de tijd, maar weet u bovenal ook zeker dat u de enige bent die toegang heeft tot de woning. Ook wanneer het gaat om een huurhuis of zelfs om een studio of studentenkamer hebt u het recht om de cilinders te vervangen. De verhuurder mag uiteraard wel van u verlangen dat u de oude cilinders terugplaatst op het moment dat u de woning verlaat. Hij mag echter niet zomaar uw woning betreden en kan dan ook niet van u verlangen dat u de cilinders niet vervangt.