Smartclub
Image default
Vakantie

Met de auto op vakantie? Denk dan aan een bagagewagen!

Doordat er nog flink wat reisrestricties van kracht zijn in Europa, kiezen anno 2021 weer meer mensen voor een vakantie met de auto. Met de auto ben je vrijer om te gaan en te staan waar je wilt en hierdoor kun je een land ook makkelijker verlaten indien dit moet gebeuren. Het op vakantie gaan met de auto heeft daarnaast ook nog andere voordelen. Je kunt bijvoorbeeld veel meer bagage meenemen. In deze blog vertellen we je waarom dit een voordeel kan zijn en daarnaast hoe jij zo veel mogelijk bagage kunt meenemen!

Waarom meer bagage?

Het mee kunnen nemen van meer bagage kan om verschillende redenen voordelig zijn. Het grootste voordeel hierin is dat je niet of nauwelijks hoeft te wassen op vakantie. Daarnaast kun je ook tal van spullen meenemen die je normaal zou moeten huren op de accommodatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sportattributen. Wanneer je je bagagewagen vol stopt met golfclubs, een voetbal, een basketbal et cetera kun je overal op vakantie de sport beoefenen waar je op dat moment zin in hebt. Door dit soort spullen mee te nemen op vakantie hoef je ook nooit de overweging te maken of je de spullen wilt huren. Je hebt ze altijd tot je beschikking en kunt direct beginnen!

Hoe maximaliseer je je bagage?

Er zijn verschillende manieren om de hoeveelheid bagage die je mee kunt nemen te maximaliseren. De meest voor de hand liggende is natuurlijk middels een bagagewagen. Deze wordt achter de auto gehangen en kan volledig gevuld worden met bagage. Als je op zoek bent naar een dergelijke bagagewagen dan kunnen we je aanraden om de opties op Aanhangcars.nl eens te bekijken. Wanneer je een bagagewagen te veel van het goede vindt zijn er ook tal van manieren om de ruimte in je auto optimaal te gebruiken. Iets dat we de laatste jaren steeds vaker zien is het vervoeren van bagage in een vacuüm getrokken zak. De (zachte) spullen worden in een vacuümzak geplaatst welke vervolgens vacuüm wordt gezogen. Doordat alle lucht uit de zak wordt weggezogen houd je enkel een klein pakketje over.