Smartclub
Image default
Vakantie

Een weekendje weg in een tiny house: avontuur gegarandeerd!

Tiny houses, de nieuwste rage in de wereld van het kamperen. Deze kleine huisjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ze zijn ook perfect voor mensen die op zoek zijn naar een avontuur en wat tijd weg van de drukte van het dagelijkse leven.

Ik besloot om een tiny house te huren voor een weekendje weg met mijn vrienden. We hadden gehoord dat het een leuke en unieke ervaring was, dus we waren erg benieuwd.

Toen we aankwamen bij ons tiny house, waren we onmiddellijk onder de indruk. Het was klein, maar wel comfortabel en mooi ingericht. Het had alles wat we nodig hadden, van een kleine keuken tot een comfortabel bed.

’s Avonds kookten we ons eigen diner in de keuken en genoten van een filmavond op de bank. Ik moet toegeven, het was een beetje knus met z’n vieren in het tiny house, maar we hadden wel ontzettend veel plezier.

De volgende dag besloten we om de omgeving te verkennen en we vonden een aantal leuke plekjes om te wandelen en te zwemmen. ’s Avonds hadden we een barbecue in de tuin van het tiny house en genoten van de zonsondergang.

Ik moet zeggen, ik was onder de indruk van het tiny house en ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een avontuur. Dus als je ooit de kans hebt om een tiny house te huren, grijp die dan met beide handen aan. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.