Smartclub
Image default
Vakantie

Waar moet u rekening mee houden bij het stallen van uw camper?

Veel bezitters van een camper kiezen ervoor om de camper in de winter op een externe locatie te stallen. Dit is logisch te verklaren, omdat men de caravan niet bij huis mag stallen. Volgens de officiële wetgeving mogen mensen hun caravan maximaal drie dagen bij hun huis stallen. Echter is dit per gemeente wel anders geregeld. Wanneer u ervoor kiest om uw caravan op een andere locatie, zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Ten eerste is het verstandig dat de locatie overdekt is. Wanneer de caravan overdekt staat, komt dit ten goede van kwaliteit van de caravan. Zo krijgt de caravan geen schade van de regen, sneeuw of hagel. Verder komen er ook geen uv-stralingen op de caravan, wat bijvoorbeeld slecht is voor rubberen afdichten en banden. Daarnaast is het verstandig om stallingkosten met elkaar te vergelijken. Per locatie kan er erg veel verschil zitten in de prijs voor het stallen van uw caravan. Bekijk daarom altijd eerst meerdere aanbieders voordat u uw keus maakt. Een van de stallingen waar u uit kunt kiezen is Topstallingen.

Is mijn caravan verzekerd wanneer deze gestald is?

Wanneer u uw caravan stalt, kan het maar zo zijn dat deze een paar maanden buiten uw zicht staat. U komt normaal gesproken niet vaak op de locatie waar u deze stalt, dus dan is het logisch dat u deze veilig opgeborgen wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld door uw caravan goed te verzekeren. Ondanks dat u ervan uit kunt gaan dat u de caravan op een veilige locatie opbergt, is het altijd verstandig om deze te verzekeren. U heeft de keuze uit verschillende verzekeringen, maar het is altijd mogelijk om de verzekering af te sluiten bij de ANWB. Hou hier dus rekening mee wanneer u uw caravan stalt.

Waar kan ik mijn caravan stallen

Er zijn verschillende locaties waar u uw caravan kunt stallen. Het is altijd verstandig om de caravan te stallen bij een bedrijf die dicht bij u in de buurt zit. Wanneer dit het geval is, kunt u uw caravan snel ophalen wanneer u deze nodig heeft voor de volgende vakantie. U hoeft dan niet eerst een heel stuk te rijden, wat het makkelijk maakt om de caravan op te halen. De locatie van een stalling kan verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij caravanstalling Hazerswoude Rijndijk, caravanstalling Hem of caravanstalling Kampen. Kijk daarnaast altijd naar de recensies die andere mensen achtergelaten hebben. Dit zegt namelijk veel over wat u kunt verwachten van de stallingen.

https://www.topstallingen.nl/