Smartclub
Image default
Vakantie

Luxe kamperen in Europa: een ervaring om nooit te vergeten

Glamoureus kamperen, de manier om te genieten van de natuur zonder in te boeten op het comfort van thuis. Geen gedoe met het opzetten van een tent of het zoeken naar een comfortabele slaapplaats op de harde grond. In plaats daarvan krijg je een comfortabel bed in een chique tent, kampeerkeuken en soms zelfs een eigen badkamer.

Ik heb besloten om mijn glamping ervaring uit te breiden en te gaan glampen in Europa. Ik had gehoord dat de glamping locaties daar nog luxueuzer waren dan wat ik gewend was, dus ik was benieuwd wat ik zou aantreffen.

Mijn eerste stop was Frankrijk, waar ik een glamping locatie vond met een eigen zwembad en uitzicht op de wijnvelden. Ik voelde me alsof ik in een luxe resort verbleef, maar tegelijkertijd omsloten door de prachtige natuur. ’s Avonds dineerden we bij het kampvuur en genoten we van de sterrenhemel.

Mijn volgende stop was Italië, waar ik een glamping locatie vond met een eigen restaurant en wellnesscentrum. Ik kon niet geloven hoe luxueus dit was, en toch was ik nog steeds omringd door de natuur. Ik kon zelfs een wandeling maken naar het dichtstbijzijnde dorpje voor een heerlijke espresso.

Ik moet zeggen, glamping in Europa was een geweldige ervaring en ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een unieke manier om de natuur te ervaren. Dus als je ooit de kans krijgt om te gaan glampen in Europa, grijp die dan met beide handen aan. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.