Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Maak ook reclame via autobelettering

Belang van reclame maken

Tegenwoordig is het van groot belang om voldoende reclame te maken. Op die manier blijft uw bedrijf in de picture en blijft u ook concurrenten die minder of minder slim adverteren een stapje voor. Reclame maken kan op tal van manieren: via internetmarketing, met huis-aan-huis folders, relatiegeschenken of door te kiezen voor autobelettering. De laatste mogelijkheid, autobelettering, wordt door ondernemers nogal eens onderschat als marketingmethode. Om de simpele reden dat er tegenwoordig op wordt gehamerd om de marketing vooral digitaal, via bijvoorbeeld mailings of social media, te regelen.

Voordelen van belettering bedrijfsauto’s

Maar hoe terecht is dat? Want belettering van uw bedrijfsauto(‘s) heeft tal van voordelen boven andere manieren van bedrijfsreclame maken:

  1. Het grootste voordeel van het laten beletteren van uw bedrijfsauto(‘s) is, dat de reclame overal in de regio waar u werkt wordt gezien. Uw bedrijf wordt zo goed bekend in de omgeving.
  2. U kunt autobelettering laten aanbrengen op alle soorten auto’s. Of het nu om bedrijfswagens, stationwagons, busjes, stadsauto’s of vrachtwagens gaat: alles is mogelijk.
  3. Het beletteren van auto’s is een eenmalige investering, waar u blijvend voordeel van heeft.
  4. Soort, kleur, vormgeving: als u kiest voor een goed bedrijf kunt u autobelettering volledig naar eigen wens ontwerpen. Eenvoudig en snel.
  5. Als u in een beletterde auto rijdt, maakt u altijd reclame. Ook als u in de file staat of als uw bedrijfsauto geparkeerd staat, thuis of bij het bedrijf.

De service van Sukses

Kies ook voor het beletteren van uw auto, via de ervaren experts van Sukses. Wij van Sukses gebruiken duurzaam materiaal en leveren topkwaliteit af, u kunt kiezen voor belettering door het direct opspuiten van autolak. Maar ook carwrapping is een goede methode. Hierbij wordt uw auto in folie gewikkeld, zodat de lak goed beschermd blijft.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over autobelettering en alle mogelijkheden op dit gebied? Neem dan vrijblijvend contact op met Reclame Sukses Harderwijk.