Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Loopbaanbegeleiding

Voel je jezelf een beetje vastzitten op je huidige werkplek? Misschien ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging, al dan niet op je huidige werkplek. Hierbij kan een goede loopbaanbegeleiding van Carrièrepoort.nl een zeer bruikbaar hulpmiddel zijn. Sowieso kan een goede loopbaangeleiding voor een ieder een nuttige toevoeging op het werkzame leven zijn, wanneer je graag wil blijven ontwikkelen. Een Carrierepoort zal zich voor je openen wanneer je je ervoor openstelt en wil werken voor het bereiken van je doelen.

Daarbij is het natuurlijk belangrijk om eerst goed op een rijtje te hebben wat je nou precies wil of verwacht van het proces. Wil je graag hogerop en verder groeien of zit je eigenlijk wel prima op je huidige plek? Dat laatste is natuurlijk ook helemaal prima, maar zelfs wanneer je goed zit op je huidige plek is het goed om te blijven werken aan je eigen ontwikkeling. Veel werkgevers hebben fondsen voor de opleidingen van hun werknemers, of hebben de mogelijkheden tot het aanvragen van subsidie. Hiermee is vaak wel veel mogelijk maar het is belangrijk dat je natuurlijk zelf ook goed aangeeft hoe jij in dit proces staat en wat je zelf precies verwacht daarvan.

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van opleidingen en cursussen ter aanvulling van jouw werkgebied of misschien juist ter omscholing, als dat je wens is. Het is echter gewoon ook erg belangrijk dat je zelf ook goed aangeeft wat je wilt en hoe jij deze middelen wilt gaan aanwenden zodat je werkgever er ook echt iets aan heeft. Wanneer je zelf met een goed plan komt, zal een werkgever ook meer genegen zijn om mogelijkheden aan te bieden. Je moet er ten slotte allebei ook profijt van hebben. Probeer je werkgever daarom ook te overtuigen, want zijn of haar steun is natuurlijk ook fijn om te hebben.

http://carrierepoort.nl