Smartclub
Image default
Aanbiedingen

Kies voor led verlichting!

Ondanks de hogere prijzen, heeft led verlichting voor veel mensen de voorkeur. Aan het begin is de aanschaf misschien wat duurder, maar uiteindelijk bespaar je veel geld! De verleiding is in eerste instantie misschien groot om voor gloeilampen te gaan, omdat deze goedkoper zijn. Maar uiteindelijk zijn led lampen niet duurder dan gloeilampen doordat je geld bespaard door energiebesparing. Het leuke is dat led verlichting verschillende kleurtemperaturen hebben. Dit zorgt ervoor dat led verlichting geschikt is voor elke ruimte! Je kunt kiezen voor fel wit licht, dit zorgt voor meer concentratie in de ruimte. Fel wit licht is bijvoorbeeld geschikt voor een schuur of klaslokalen. Naast fel wit licht zijn er ook warmere kleuren, zo is led verlichting ook geschikt voor je woonkamer.

 

Energiebesparend

Wist je dat gloeilampen wel 90% meer energie verbruiken dan led lampen? Gloeilampen verbruiken namelijk veel energie aan warmte, waardoor er dus meer energie verbruikt moet worden om licht te produceren. Led lampen gebruiken daarentegen bijna alle energie voor het produceren van licht. Om deze reden is het dus verstandig om over te stappen van gloeilampen naar led lampen. Je draagt gelijk bij aan een beter milieu en het bespaart je geld! Twijfel je nog over de duurdere prijs van led verlichting? Led verlichting hoef je veel minder vaak te vervangen, de duur van de lamp is namelijk een stuk langer.

 

Langere levensduur

Zoals je net al snel kon lezen hoef je je absoluut geen zorgen te maken over de levensduur van led lampen! Ze gaan veel langer mee dan gloei- en halogeenlampen. In verhouding met gloei- en halogeenlampen is de levensduur van led lampen ook nog eens langer. Andere lampen gaan namelijk snel kapot, je zult dus vaker naar de winkel moeten om een nieuwe lamp te kopen. Bij led lampen hoef je niet te schrikken als ze een stootje krijgen, de lichtbron gaat namelijk niet zo snel kapot. Andere lampen kun je na een klein stootje al gelijk vervangen.

  

Ruim aanbod

Zoals al eerder vermeld zijn er verschillende kleurtemperaturen voor led verlichting. Dat is natuurlijk een goede optie om voor je kiezen. Je kunt ook voor led panelen kiezen, deze kun je gemakkelijk in het plafond plaatsen. Je ziet deze optie vaak terug in bedrijven. Led panelen worden vaak gebruikt, omdat het weinig ruimte in neemt. Er zijn heel veel mogelijkheden voor led verlichting. Neem dus gerust een kijkje om je eens te oriënteren op de website van Ledlichtstunter.

 

https://www.ledlichtstunter.nl/led-panelen