Smartclub
Image default
Zakelijk

Een mok laten bedrukken; deze mogelijkheden heb je

Ben je op zoek naar een uniek en leuk relatiegeschenk? Dan is het goed voor te stellen dat je uiteindelijk bij een gepersonaliseerde mok uitkomt. Door een mok te laten bedrukken, creëer je echt een uniek cadeau. Bovendien is dit een cadeau waar de ontvanger iets aan heeft.

Maar, op welke manier kun je nou een mok laten bedrukken? Dit kun je bij een specialist laten doen. Als je door een specialist een mok wilt laten bedrukken, zijn er wel enkele knopen die je door moet hakken. Zo moet je goed nadenken over de vormgeving en uitstraling van de mok. Tevens moet je goed nadenken over de hoeveelheid mokken die je wilt laten bedrukken.

Dat is echter nog niet het belangrijkste. Het belangrijkste is namelijk dat je eerst gaat bepalen wát je op de mok wilt laten bedrukken. De mogelijkheden die je daarvoor hebt, worden hieronder één voor één besproken.

Logo op mok bedrukken

Wil je aan je werknemers of klanten een leuke mok geven? Dan is het aan te raden om deze mok met je logo te laten bedrukken. Elke keer als je klant de mok ziet staan, denkt hij/zij direct aan jou. Dit is goed voor de naamsbekendheid van je onderneming, terwijl je hiermee ook duurzame klantrelaties op kunt gaan bouwen.

Voor je werkgevers is zo’n mok met logo vooral erg herkenbaar. Tevens is het voor hen een leuk hebbeding en is het erg handig op kantoor. De lekkere kantoorkoffie kan immers perfect uit een bedrukte mok gedronken worden.

Naam op mok bedrukken

Wil je een gepersonaliseerde mok geven? Dan kun je er ook voor kiezen om de mok te laten bedrukken met een naam. Dit kan de naam van je bedrijf zijn, maar kan ook de naam van de ontvanger zijn. Met name als je je werknemers met een leuk cadeau wilt verrassen, is het aan te raden om een naam op de mok te bedrukken.

Overigens kun je deze twee mogelijkheden ook met elkaar combineren. Zo kun je het logo van je bedrijf laten drukken en daaronder de naam van de ontvanger. Grote kans dat zo’n mok al helemaal in de smaak gaat vallen bij de ontvanger!

Foto op mok bedrukken

Heb je met je team een leuke groepsfoto gemaakt? Of is er een bepaalde foto die voor jullie bedrijfsvoering en afdeling symbool staat? Dan is het leuk om die foto op een mok te laten bedrukken. Met name als je voor een relatief grote mok kiest, is dit een ideale optie. Des te groter de foto is, des te duidelijker de foto immers is.

Spreekt een foto op een mok je wel aan? Zorg er dan voor dat de foto echt van een goede kwaliteit is. Zo is het wenselijk dat de foto met een DSLR of met een hele goede smartphone gemaakt is.

Uiteraard kun je nog veel meer kanten op met het bedrukken van een mok. Wil je bijvoorbeeld een zwarte mok laten bedrukken? Of gaat je voorkeur uit naar een witte mok? Zet je wensen goed op een rijtje en bestel snel de gewenste mokken.