Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Garagekrikken om banden te verwisselen?

Garagekrikken voor banden verwisselen

Is het weer tijd om je zomerbanden te verwisselen voor winterbanden of andersom? Dan hoef je niet naar de garage, want je kunt het erg eenvoudig zelf bij je auto doen. Met een garagekrik voor in de werkplaats kun je eenvoudig de auto omhoog tillen. Zo kun je gemakkelijk bij de onderkant van het voertuig.

Assteunen

Veel consumenten gebruiken een garagekrik voor het verwisselen van winterbanden en zomerbanden. Wil je liever sleutelen onder je auto omdat je iets moet repareren? Dan adviseren we altijd om naast een garagekrik, assteunen te gebruiken. Het is belangrijk dat het sleutelen aan je auto op een veilige manier gebeurt.

Belastbaar vermogen

Als je een garagekrik wilt bestellen dan is het altijd belangrijk dat je jezelf afvraagt hoe zwaar het voertuig is waar je aan wilt sleutelen. Bij ToolMania vind je garagekrikken met een belastbaar vermogen van 2 ton, 3 ton, 10 ton en meer. Een groot voordeel van garagekrikken is dat ze erg gemakkelijk te verplaatsen zijn en weinig ruimte in beslag nemen in de garage of werkplaats. De krikken staan stevig en zijn laag, zodat je de krik eenvoudig kunt rollen onder de auto. De garagekrikken met een belastbaar vermogen van 3 ton of meer hebben een snellift. Met deze snellift lift u de garagekrik zelfs in de kleinste ruimtes omhoog.

Aluminium of stalen garagekrikken?

Maak een keuze uit aluminium garagekrikken of stalen garagekrikken. Weet je niet goed welke je het beste kunt bestellen? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van ToolMania. Deze helpen je graag verder en geven je advies op maat zodat je zeker weet dat je een juiste aankoop verricht.

https://www.smart-club.nl/