Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Auto huren Zutphen

Een auto huren in Zutphen? U wordt in de watten gelegd door XLRent

XLRent is een autoverhuurbedrijf met vestigingen in meerdere steden waaronder Zutphen. Gevestigd aan de Brinkhorst kunt u vanaf 15 euro een auto huren in Zutphen. Zoekt u een privé of zakelijke wagen, een busje of een cabrio? Wilt u trekken of trouwen? Zij hebben makkelijk online te boeken gespecialiseerde huurauto’s voor u. 

Zonder zorgen een auto huren in Zutphen

Persoonlijke service is het motto van dit autoverhuurbedrijf. Zij denken met u mee en zoeken de beste (en indien gewenst de goedkoopste) oplossing. Zij zijn sowieso oplossingsgericht bezig en bieden een haal- en brengservice. Ideaal wanneer u geen tijd heeft om de wagen terug te brengen of wanneer u geen vervoer naar en van het autoverhuurbedrijf heeft. 

Een nieuwe auto huren in Zutphen

Het wagenpark van XLRent is jong, gemiddeld negen maanden oud. U heeft ruime keuze uit de merken Audi, VW, Seat en Skoda. Van een hippe Seat Mii tot een luxe Audi A6, (de snelle opvolger van de Audi 100) alle wagens van dit autoverhuurbedrijf zijn veilig, schoon en representatief.

Leaseautoverhuur

Bij XLRent kunt u ook shortleasen: Ideaal kort ten opzichte van het vaak langdurige leasecontract en goedkoper dan een auto huren in Zutphen. Het voordeel bij hun leaseautoverhuur is dat u het contract op ieder moment kunt opzeggen. Neemt u eens een kijkje op de site voor de gunstige voorwaarden bij dit bedrijf.