Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Een Brodit telefoonhouder voor uw Nokia Lumia 930

De Nokia Lumia 930 is dan misschien al wat langer op de markt, maar het is wel een van de laatste toestellen die Nokia zelf ontwikkelde. In 2014 werd Nokia namelijk overgenomen door Microsoft.

Stevige greep

De Nokia Lumia onderscheidt zich door het mooie ontwerp en de stevige behuizing. Het is dan ook een high-end toestel voor een lage prijs. De stevige greep is onder andere te wijten aan de matte polycarbonaat achterkant. Dit keer is de telefoon niet voorzien van een gebogen achterkant, dit opvallende verschijnsel lijkt dan ook verleden tijd voor de Nokia Lumia. Daarnaast is de Lumia is voorzien van een aluminium rand tussen het scherm en de achterkant, dit kennen we natuurlijk al van de Apple iPhone en Samsung smartphones. De smartphone is 9,8 millimeter dun en weegt 167 gram, daarmee is ‘ie aan de redelijk zware kant.

 

Snel haarscherpe foto’s schieten

Dat de Nokia Lumia 930 high-end is bewijst zich door een 2.2 GHz quadcore Snapdragon 800 chip. Deze is onder meer terug er vinden in andere dure Android toestellen. Daarnaast is de smartphone voorzien van 2 GB RAM werkgeheugen en kan je er nog eens 32 GB op kwijt, helaas is dit niet uit te breiden met een MicroSD.

Net zoals Samsung heeft Nokia haar Lumia 930 voorzien van een 5 inch amoled scherm. Amoled zorgt voor een helderder scherm en levendigere kleuren. Tevens is een amoled scherm energiebesparend, in tegenstelling tot het lcd scherm van de concurrent. De 1080 x 1920 pixels zorgen tevens voor een scherp beeld, net zoals de camera. Deze schiet namelijk foto’s met maar liefst 20 megapixels.

Brodit houder

Natuurlijk heeft Brodit ook voor deze smartphone een Brodit telefoonhouder ontwikkeld. Deze Brodit houder plaatst u gemakkelijk op de Brodit Proclip die u bevestigd op het dashboard van uw auto, zonder dat hier schroeven bij komen kijken. Het plaatsen van deze Brodit houder doet u al in 30 seconden!

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit