Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Duurzame beits

De Zweedse beits van Moosefärg is de beste in zijn soort. Deze beits kun je voor veel verschillende toepassingen gebruiken en is dus altijd handig om te hebben. Wanneer je deze beits gebruikt, blijft de structuur van het hout behouden. Dit is een van de redenen waarom deze beits zo populair is. Bovendien laat deze verf het hout vocht reguleren, iets wat veel andere soorten beits niet doen. Dit is echter wel belangrijk, omdat de verf op deze manier een beetje kan ademen. Wanneer hout kan ademen voorkomt het dat het snel gaat schimmelen of rotten. Wanneer je de verf van Moosefärg gebruikt, zorg je dus voor een extra lange levensduur van je hout. 

 

Ondanks dat deze beits het hout goed laat ademen, dekt het nog steeds goed. De beits kun je ook gebruiken op onbehandeld hout. Eigenlijk is het geschikt voor ieder soort hout, of het nu grof is of juist netjes afgewerkt. Wanneer je deze verf gebruikt hoef je er niet bang voor te zijn dat het fout gaat wanneer je het gebruikt bij gewolmaniseerd of geïmpregneerd hout. Ook op reeds geverfd hout kun je deze verf makkelijk nog eens gebruiken. 

 

De verf, maar ook de carboleum van Moosefärg lenen zich perfect voor het schilderen van een houten tuinhuisje, bank, schutting of zelfs meubels. Omdat de verf stevig en krasbestendig is, kan het wel tegen een stootje. Het is dus uitermate geschikt om het voor buiten te gebruiken. De verf is niet schadelijk voor het milieu. De verf is namelijk bijna geheel vrij van oplosmiddelen en bevat natuurlijke stoffen. 

 

Doordat de verf gedeeltelijk in het hout trekt, blijft het hout zijn structuur behouden. Geen enkel land op de wereld weet meer over houtbewerking dan Zweden. Mede daarom is dit een uiterst betrouwbaar merk. Beits is verkrijgbaar in verschillende kleuren.