Smartclub
Image default
Recreation / Autos

De beste service bij de garage uit Ede

Sinds ik deze garage ken in de omgeving van Ede, ga ik niet meer naar mijn oude garage voor een keuring voor mijn auto. Bij mijn vorige garage waar ik als trouwe klant en hadden ze ook goede service. Totdat het bedrijf werd over gekost door een andere partij en nu wil ik daar helemaal niet meer terug. De prijzen zijn flink omhoog gegaan en het personeel is een stuk onvriendelijker geworden. Dus het werd tijd dat ik op zoek ging naar een nieuwe garage.

Wat kan deze garage uit de omgeving van Ede niet?!

Ik wilde weer dezelfde service en kwaliteit ontvangen die ik eerst bij mijn vorige garage uit Ede had, maar dan voor een betere prijs en vriendelijker personeel. Dat was nog een moeilijke klus, want ik ben bij verschillende garages langs geweest. De meeste garages vonden het niet leuk dat ik even langs kwam om te kijken wat zij qua services kunnen aanbieden. Daarnaast was het personeel weer onvriendelijk. Na een tijdje zoeken merkte ik dat er iets mis was met een voorwiel van mijn auto. Ik moest nog een garage langs en dat leek mij meteen een goede test om te kijken of dit wel een goede garage voor mij was.

Ik kom zeker terug

Ik kwam daar onaangekondigd aanrijden met de auto en ze gingen meteen in actie. De auto kon ik voor de deur laten staan en ik werd geholpen door een medewerker van AutoTotaal. Ik vertelde daar wat de situatie was van de auto en ze gingen meteen aan de slag. Zelf kreeg ik de optie om of even te wachten in de wachtruimte totdat deze klaar was, of een leenauto te nemen en daarmee te gaan rijden. Ze waren erg open en eerlijk dat de reparatie niet al te lang zou duren. Ik koos voor de wachtkamer en binnen een paar uur had ik mijn auto weer terug. Echt top service.

AutoTotaal

Wilt u meer weten over de service en het diverse aanbod dat AutoTotaal aanbiedt? Bekijk dan de website van AutoTotaal voor meer informatie.