Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Verdiep je eens in het assortiment race simulators!

Tegenwoordig is een race simulator nog velen malen realistischer dan enkele jaren geleden. Op beurzen, evenementen en grote partijen wordt steeds meer uit de kast gehaald om de bezoekers en gasten te entertainen. Een race simulator trekt de aandacht, maakt mensen nieuwsgierig en zorgt er voor dat mensen op je stand/event afkomen. Het is daarom ook niet zo gek voor te stellen dat steeds meer mensen interesse tonen in de mogelijkheden op het gebied van simulatie racen. Kies voor een eenvoudige race simulator of ga voor een uitgebreide variant met virtual reality mogelijkheden. De opties zijn eindeloos! Verdiep je daarom zeker eens in de verschillende simulators en ontdek welke variant de meeste overeenkomst heeft met jouw wensen.

Race in de Formule 1!

De afgelopen jaren is de Formule 1 ontzettend gestegen in populariteit. Het is daarom ook niet voor niets dat F1 race simulators steeds gewilder zijn. Huur een Formule 1 simulator en ervaar hoe het is om te racen als een F1 coureur. Racen is altijd al een ontzettend populair onderwerp geweest als het gaat om entertainment mogelijkheden op bijvoorbeeld beurzen of andere evenementen. Maar sinds Max Verstappen het zo ontzettend goed doet in de Formule 1, is deze populariteit nog velen malen hoger. Verdiep je eens in de mogelijkheden op het gebied van F1 race simulators en wie weet race jij binnenkort wel op een “echt” F1 circuit.

Racen met virtual reality

Voor een levensechte race simulatie kun je het best gebruik maken van een simulator met virtual reality mogelijkheden. Zo zie je niet alleen het circuit  voor je, maar je kunt ook in je spiegels kijken, achter je en op de tribune. Hierdoor wordt je race ervaring nog echter dan deze al was.