Smartclub
Image default
Onderwijs

Veilig een CKV-dag organiseren

Veilig een CKV dag organiseren

Veiligheid, een groot obstakel wat in de weg staat voor velen. Tegenwoordig wordt er anders gekeken naar veiligheid en moet er op een extra manier rekening worden gehouden met veiligheid. Dit weerhield veel middelbare scholen het afgelopen jaar ervan om activiteiten te organiseren voor hun leerlingen, de veiligheid en gezondheid staat natuurlijk boven aan de prioriteitenlijst. Inmiddels mag er weer meer, toch zien veel middelbare scholen momenteel geen veilige manier om iets te organiseren, maar die zijn er zeker. 

Meer dan ooit is het nu verstandig om een bedrijf in te schakelen die ervaring heeft met het organiseren van evenementen op middelbare scholen, deze weten als geen ander hoe belangrijk het is om de veiligheid te kunnen bewaren. CKV dag is een organisatie die dit kan, al jaren organiseren de bedrijven achter CKV dag workshops en activiteiten op middelbare scholen door heel Nederland. CKV dag organiseert CKV dagen (duh), deze dagen zitten vol leerzame activiteiten die zo ontworpen zijn om de leerlingen van uw middelbare school te inspireren en motiveren. 

CKV dag

Een CKV dag kunt u bekijken als een lege huls, u mag de huls vullen met de workshops die binnen het aanbod van CKV dag vallen. Als school kunt u er voor kiezen om u te richten op muziek, theater, digitale media, dans of een combinatie van verschillnde disciplines. Tijdens een CKV dag kiezen de leerlingen uiteindelijk zelf welke workshops zij willen volgen, als een workshop vol zit dan zit die vol en moeten de leerlingen iets anders kiezen. 

Leerlingen worden uitgedaagd tijdens een CKV dag, ze worden uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en fouten te maken. Zonder fouten te maken leer je niet, we hopen en gaan er elke keer weer voor dat de leerlingen van uw middelbare school weglopen met een gevoel van inspiratie en motivatie. 

https://ckvdag.nl