Smartclub
Image default
Onderwijs

Snel en vakkundig een nieuwe taal leren bij The Square Mile

Is het voor uw werk nodig dat u vlot Italiaans, Spaans of Portugees leert spreken? Zoekt u een betrouwbare partner voor een cursus Duits, Frans of Engels? The Square Mile is het taleninstituut dat u zoekt. Om uw huidige niveau te bepalen, doet u de online taalniveautest. Die bestaat uit een serie stellingen waar u een vinkje voor kunt plaatsen ter bevestiging. Twee voorbeelden om u een indruk te geven van de test.

“Ik kan vertrouwde namen, woorden en zeer eenvoudige zinnen begrijpen, bijvoorbeeld in mededelingen, op posters en in catalogi.”

“Ik kan korte, eenvoudige notities en boodschappen opschrijven. Ik kan een zeer eenvoudige persoonlijke brief schrijven, bijvoorbeeld om iemand voor iets te bedanken.”

Na het doen van de taalniveautest krijgt u het advies om een taaltraining te doen op een van de volgende niveaus:

  • Basiscursus niveau 1 (A1)
  • Zakelijk niveau 2 (A2)
  • Zakelijk niveau 3 (B1)
  • Zakelijk niveau 4 (B2)
  • Zakelijk niveau 5 (C1)
  • Zakelijk niveau 6 (C2).

De volgende cursussen zijn ook mogelijk: zakelijk voor ondersteunend personeel, zakelijk correspondentie en email, zakelijk voor helpdeskmedewerkers.

De taalcursus Frans, Engels of Duits van The Square Mile is zeker niet gebonden aan één specifieke branche. Bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren doen een beroep op The Square Mile. We noemen: engineering, financiële sector, gezondheidszorg, ICT & telecom, logistiek, industrie, offshore, ontwikkelingswerk, publieke sector, tuinbouw en zakelijke dienstverlening.

Qua locatie biedt The Square Mile totaal geen belemmeringen. De in company cursussen kunnen door het hele land plaatsvinden. Van Rotterdam en Den Haag tot Den Bosch, Breda en Eindhoven. Van Groningen tot Rotterdam en Utrecht. Van Tilburg tot Zwolle. Sinds een aantal jaar zijn online trainingen in opkomst. The Square Mile heeft onderzoek gedaan en het blijkt dat de kwaliteit ervan net zo goed is als die van de opleidingen waarbij cursisten en taaltrainer fysiek in één ruimte aanwezig zijn. Een online taaltraining kan plaatsvinden via programma’s als Skype, Teams, Webex en Zoom.

Wilt u zich aanmelden voor een taaltraining bij The Square Mile. Dit zijn de contactgegevens:

071 – 532 33 56 en info@thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl/