Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Trend Micro: slimme IT-beveiliging

Trend Micro heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van IT-beveiliging. Het is hun missie om beveiliging te leveren die slim, simpel en passend is. De beveiliging wordt volledig afgestemd op de wensen van partners en klanten. Het bedrijf is wereldwijd toonaangevend in deze branche en ontwikkelt beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat mensen veilig digitale informatie uit kunnen wisselen. Zij bieden zowel IT-beveiliging voor bedrijven als particulieren aan. Trend Micro wordt erkend als marktleider ten aanzien van content beveiliging, cloud beveiliging en serverbeveiliging voor kleine ondernemingen. Daarbij vindt Trend Micro het belangrijk om altijd te streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Nieuw gebruik van technologie

De laatste jaren is de wijze waarop we technologieën gebruiken veranderd. We maken steeds meer gebruik van mobiele apparaten en sociale netwerken, waarbij veel samengewerkt wordt. Dit geldt zowel voor zakelijk gebruik als privégebruik. Op alle apparaten waarop we persoonlijke en zakelijke informatie uitwisselen moet een goede beveiliging aanwezig zijn, zodat er geen gevoelige informatie op straat komt te liggen. Trend Micro wil ervoor zorgen dat je optimaal kunt profiteren van alle nieuwe technologie, terwijl de risico’s zoveel mogelijk worden beperkt. Dit doen zij met slimme, realtime beveiliging, die gemakkelijk is te beheren. De beveiliging is toegespitst op dynamische omgevingen, speelt in op actuele ontwikkelingen en anticipeert op nieuwe vormen van dreiging. 

Beveiliging voor ieder apparaat

De beveiliging van Trend Micro beschermt data op ieder apparaat. Ook kunnen de oplossingen helpen bij het optimaliseren van het beveiligen van moderne datacenters en het beveiligen van netwerken tegen allerlei vormen van inbreuk en dreiging. De hooggewaardeerde IT-bescherming beschermt data in alle omgevingen, of het nou gaat om fysiek, cloud of gevirtualiseerd. Bedreigingen worden snel tegengehouden, inbreuken worden beter gedetecteerd en gegevens worden optimaal beschermd. Informatie over bedreigingen vanuit de gehele wereld wordt verzameld via het Trend Micro™ Smart Protection Network™, waardoor het bedrijf altijd snel op de hoogte is van nieuwe potentiële veiligheidsrisico’s. Hierbij zijn wereldwijd meer dan 1.200 beveiligingsdeskundigen betrokken. 

Smart Protection Network

Het netwerk is 24 uur per dag bezig om actuele informatie te verzamelen over mogelijke dreiging. Het voegt alle informatie van over de hele wereld samen en gebruikt methoden voor voorspellende analyses, zodat bescherming kan worden geboden bij mogelijke beveiligingsaanvallen. Het systeem maakt gebruik van een combinatie van geautomatiseerde tools en menselijke kennis van experts. Via een cloudgebaseerde beveiligingsinfrastructuur kan zo snel mogelijk bescherming worden geboden en dreigingen zo snel mogelijk worden gestopt.

http://virusscannerervaring.nl