Smartclub
Image default
Dienstverlening

Speeddaten met zo’n 15 tot 20 andere singles? Dat kan met Search4Love!

Woon jij in Groningen, ben jij single en wil jij graag op een leuke, laagdrempelige en ontspannen manier andere singles ontmoeten? Search4Love heeft dé manier voor jou: speeddaten Groningen! Niet één, niet twee maar minimaal 15 singles leer jij kennen tijdens een speeddate avond met Search4Love. En de sfeer, die is altijd goed en gezellig bij ons.

Makkelijk andere singles ontmoeten

Op date met minimaal 15 andere singles, maar het kunnen er ook zomaar 20 zijn. Op een makkelijke en gezellige manier andere mensen ontmoeten, dat is toch super! En je hoeft hier helemaal niets voor te doen. Nou ja, jezelf inschrijven voor een event moet natuurlijk wel, maar wij regelen verder alles voor je. Wel kan je van te voren al wat leuke, grappige of ietwat uitdagende vragen bedenken die jij aan jouw dates wilt stellen. Ook leuk is het om alvast na te denken over wat je aan zal trekken, je kan van te voren dus al helemaal naar dit avondje uit toeleven.

Of je hetero, homo of lesbienne bent, het maakt ons uiteraard allemaal niets uit. Omdat iedereen een andere voorkeur in de liefde heeft en wij graag iedereen willen helpen organiseren wij voor hetero’s, homo’s en lesbiennes aparte speeddate avonden.

Heb jij tijdens de speeddate avond een match gevonden? Super leuk! Je ontvangt zijn of haar gegevens zodat jullie zelf een afspraakje met elkaar kunnen maken.

De speeddate avond begint rond 19.30 en is tussen 22.00 en 22.30 afgelopen. Je hoeft na het speeddaten niet meteen naar huis, na afloop is het mogelijk om nog gezellig met elkaar een drankje te doen.

Check de website voor verdere info

Naast speeddaten in Groningen zijn er nog vele andere locaties om te komen speeddaten met Search4Love. Wat dacht je bijvoorbeeld van speeddaten in Den Haag, Utrecht, Tilburg of Den Haag? Neem snel een kijkje op onze site, bekijk onze locaties en events en schrijf je in. Samen met jou gaan we ons best doen om die fantastische partner voor je te vinden!

 

https://www.search4love.nl/