Smartclub
Image default
Dienstverlening

Kwaliteitseisen en certificaten van dakdekkersbedrijf Kewodak en daken die zij aanbieden

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen? Dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres. Met hun certificaten en aansluitingen bij onder andere het VCA** en Dakmerk Waarborgfonds, tonen zij aan dat zij voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Daarnaast bieden zij een breed scala aan verschillende soorten daken, waaronder witte daken, groene daken en energie daken, die allemaal hun eigen voordelen en toepassingen hebben. Met meer dan 35 jaar ervaring in Leiden en omgeving, is Kewodak dé dakdekker die u zoekt. Vertrouw op hun expertise en geniet van een perfect resultaat en gegarandeerd vakmanschap.

Wat zijn de kwaliteitseisen en certificaten waar het dakdekkersbedrijf Kewodak aan voldoet?

Dakdekkersbedrijf Kewodak voldoet aan verschillende kwaliteitseisen en certificaten. Ze zijn in het bezit van het VCA**-certificaat, wat aangeeft dat ze voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast hebben ze het KOMO-procescertificaat, wat betekent dat hun werkprocessen voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de branche. Ook zijn ze aangesloten bij het Dakmerk Waarborgfonds, wat garant staat voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun werk. Deze certificaten en aansluitingen laten zien dat Kewodak een professioneel en betrouwbaar dakdekkersbedrijf is dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in de branche.

Wat zijn de verschillende soorten daken die Kewodak aanbiedt?

Kewodak biedt verschillende soorten daken aan, waaronder witte daken, groene daken, energie daken, warme daken en herbruikbare daken. Deze verschillende soorten daken hebben allemaal hun eigen voordelen en toepassingen. Een wit dak bijvoorbeeld, reflecteert zonlicht en zorgt daardoor voor een lagere temperatuur in het gebouw, waardoor er bespaard kan worden op energiekosten. Een groen dak daarentegen, zorgt voor een betere isolatie en draagt bij aan een beter leefklimaat. Kewodak kan adviseren welk type dak het beste past bij de wensen en behoeften van de klant.

Wat voor soort dakwerkzaamheden voert Dakdekkersbedrijf Kewodak uit? 

Dakdekkersbedrijf Kewodak is dé dakdekker in Leiden en omgeving. Ze zijn gespecialiseerd in het verzorgen van werkzaamheden aan platte daken, zowel voor bedrijven als particulieren. Dit kan gaan om dakrenovatie, dakreparatie, dakbedekking en dakonderhoud. Kewodak heeft meer dan 35 jaar ervaring als dakdekker in Leiden en omgeving en is aangesloten bij Vebidak en erkend door Dakmerk. Kewodak streeft naar perfecte resultaten en verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Ze werken met ervaren dakdekkers die volgens de veiligheidseisen werken. Daarnaast geeft Kewodak garantie op het dakwerk dat zij als dakdekker uitvoeren. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op hun website.

https://www.kewodak.nl