Smartclub
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag inschakelen

U heeft fysiek letsel opgelopen door onzorgvuldig handelen van een andere partij. In dat geval wilt u in elk geval de financiële schade beperken. Met behulp van een letselschade advocaat kunt u alle kosten die u maakt als gevolg van het ongeval claimen bij de tegenpartij. Bent u op zoek naar een doortastende letselschade advocaat Den Haag? Dan kunt u aan de bel trekken bij Thomas van Dijk. Van Dijk heeft ruime ervaring met verschillende letselschade zaken. Hij weet precies wat er nodig is om de gewenste schadevergoeding te ontvangen. 

Van Dijk advocaat

Letselschade advocaat Van Dijk is gevestigd in Zoetermeer. Hier werkt hij samen met collega’s om slachtoffers van letselschade zo goed mogelijk bij te staan. Van Dijk heeft in de afgelopen jaren al veel grote en kleinere zaken tot een goed einde gebracht. Hij hanteert een effectieve aanpak, waarbij hij uw situatie niet uit het oog verliest. U kunt bij Van Dijk advocaat terecht als u slachtoffer bent geworden in het verkeer of op de werkvloer, maar ook als u fysiek letsel heeft opgelopen door toedoen van een arts. Daarnaast is Van Dijk er voor mensen die een whiplash hebben opgelopen en hierdoor beperkt zijn in hun dagelijkse bezigheden.

Second opinion

Bij letselschade advocaat Van Dijk kunt u tevens terecht wanneer u een second opinion nodig heeft. Bijvoorbeeld als uw huidige belangenbehartiger wel erg lang met uw zaak bezig is, of als u het niet helemaal met hem of haar eens bent. Thomas van Dijk zal alle belangrijke punten grondig doorlopen en bekijken wat de precieze kosten zijn die u heeft gemaakt en nog zult gaan maken als gevolg van uw opgelopen letsel. Wanneer u een rechtsbijstandsverzekering heeft, hoeft u in veel gevallen geen extra kosten te betalen voor een second opinion.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/