Smartclub
Image default
Bedrijven

De drie vetste modemerken voor mannen

Sinds begin 2022 zijn er veel nieuwe modemerken bij gekomen. Het is namelijk zo dat tijdens de corona periode veel kleine designers zelf zijn begonnen of juist echt doorbraken in deze tijd. Veel mensen hadden veel tijd over voor creatieve dingen, je ziet dus ook dat er echt veel unieke en bijzondere merken zijn bijgekomen. Ben jij als man op zoek naar een modemerk dat echt helemaal bij jou past? Of wil je een nieuwe stijl ontwikkelen? Dan kunnen de drie onderstaande modemerken echt niet ontbreken in jouw kledingkast!

Daily paper

Daily Paper is een modemerk dat gestart is in Amsterdam, maar nu wordt het wereldwijd door verschillende bekendheden gedragen. Zo was zelfs de youtuber Pewdiepie wel eens te zien met shirts van het merk Daily Paper. Daily Paper focust zich op straat kleding, je kunt dus makkelijk een shirtje vinden met het logo er op. Aan de andere kant focust Daily Paper zich ook op meer experimentele mode, zo is ook te zien dat ze veel verschillende soorten stoffen in hun ontwerpen gebruiken. De prijs van een Daily Paper kledingstuk ligt wel wat hoger, maar je zult zien dat de kwaliteit van de kleding dit helemaal waard is.

Black Bananas

Black Bananas is van oorsprong een Nederlands merk die is opgericht door Wesley Balnikker toen hij zijn stage deed in Curaçao. Momenteel is het merk Black Bananas juist erg populair in Nederland. Vooral de trainingspakken die in verschillende kleuren te krijgen zijn kennen veel populariteit onder jongeren.

OBEY

OBEY is een Amerikaans kledingmerk dat sinds 2001 erg populair is geworden in de Verenigde Staten en Europa. OBEY staat bekend om haar creatieve kijk op straatkleding en je kun ook zien dat de starter van dit merk echt een kunstenaar is. Ook is OBEY erg activistisch, het merk vraagt echt van de dragers dat ze kijken naar hun eigen koopgedrag.

https://konceptstore.nl/collections/black-bananas