Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Rijden als een baas

Naar je werk rijden; het is voor niemand een feestje, zeker niet wanneer je een behoorlijk eind van je werk vandaan woont. De enige collega’s die je er nooit over hoort klagen zijn diegenen die ofwel in de buurt wonen, of de collega’s met een luxe auto van de zaak. Helaas; jij bent geen van deze twee categorieën. Iedere dag rijd jij je met je gezinsauto in de file, alwaar je een kop koffie probeert te drinken en die tussen de kinderzitjes in probeert te zetten onder het rijden. Je collega’s mogen er dan nog zo heerlijk bij zitten onderweg; voor jou is het afzien.

 

Luxe in jouw auto

Gelukkig kan het ook anders; jij kunt rijden als een baas in je eigen auto en op die manier genieten in de file. Hoe; dat zullen we je nu gaan uitleggen.  Je mobiele telefoon neem je uiteraard altijd met je mee wanneer je in de auto zit. Onder het rijden hoor je af en toe een melding vanuit je broekzak – waar jij je mobieltje bewaart – komen dat één van je vrienden een berichtje heeft geplaatst.

Jouw mobieltje verdient Brodit

Je mobieltje verdient echter juist een ereplaats; een plek waar jij hem altijd binnen handbereik hebt om tijdens het wachten in de file even vertier te hebben. Die ereplaats kan jij voor je eigen mobieltje regelen in jouw auto met Brodit. Een ProClip die speciaal voor jouw auto is ontworpen zorgt ervoor dat jij je mobieltje goed kan zien en met één hand kan bedienen terwijl je ogen op de weg gericht blijven. Dat heet nou comfort en het is voor iedereen beschikbaar, ongeacht in welke auto je rijdt. Een Samsung telefoonhouder is onmisbaar.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/samsung