Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Ga je voor goed of ga je voor goedkoop

Het is een bekend gezegde; alle waar gaat naar zijn geld. Dat is eigenlijk met alles zo. Je kan kleding kopen van inferieure kwaliteit voor een spotprijsje. Je wast het een paar keer, en je kan het kledingstuk weer weggooien omdat de vorm eruit is, de stiksels loslaten en de opdruk is verdwenen in de wasmachine. Daarnaast heb je kleding van duurdere kwaliteit. Die kan jij dragen, of je kind, en wanneer het mogelijk is kan het nog weer worden doorgegeven. De kwaliteit is stukken beter.
Hetzelfde geldt voor mobiele telefoonhouders. Je kan kiezen voor een stuk plastic, al dan niet met een zuignap, of je kiest voor kwaliteit.

Het zuignap systeem

Je ziet ze heel veel op autoruiten hangen; een grote zuignap met een houdertje eraan voor een mobiele telefoon. De zuignap is niet echt gemaakt om langere tijd op de autoruit te blijven zitten, en het houdertje van de mobiele telefoon is niet op maat gemaakt voor de telefoon zelf. Hierdoor krijg je bij een noodstop het ongewenste bijeffect dat de zuignap, samen met de mobiele telefoon, van de voorruit afvalt en op de bodem van je auto ligt. Onder het rijden kan jij gaan zoeken waar je mobieltje is gebleven, en in de tussentijd breng jij al zwabberend het verkeer in gevaar.

 

Kies voor goed

Het lijkt wellicht bij de aanschaf duurder, maar het verdient zichzelf heel snel terug; een autotelefoonhouder van Brodit. Die bevestig je niet met een zuignap, maar met een tool waarmee je de ProClip tussen de naden van je boordcomputer of dashboard in bevestigt. Je hoeft niet te boren, en zelfs niet te plakken. De Brodit ProClip is speciaal vormgegeven om te worden gebruikt in jouw merk auto, en de telefoonhouder is helemaal op maat gemaakt voor jouw mobiele telefoon. Maak je een noodstop, dan is er niks aan de hand.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit