Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Logistieke dienstverlening in Ede en omgeving

Bent u op zoek naar betrouwbare logistieke dienstverlening in Ede? Een logistieke partner die uw pakketten, goederen en post stipt op het juist moment of de juiste plek aflevert? Dan kunt u rekenen op Langius Transport, een flexibele, voordelige en betrouwbare aanbieder van logistieke dienstverlening in Ede. Ede ligt centraal in Nederland en wordt vanuit heel het land naar tevredenheid ingeschakeld voor het eindvervoer van apparaten, producten en pakketten. Langius Transport staat bekend vanwege de stelregel dat u als klant koning bent. Wij springen dus snel en flexibel in op uw specifieke bezorgwensen. 

De meerwaarde van logistieke dienstverlening

 Onze logistieke dienstverlening in Ede wordt uitgevoerd door een netwerk van 60 ervaren chauffeurs, die zorgen dat uw bezorgopdracht tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Dit vervoer vindt plaats met uitstekende transportbussen, terwijl wij voor de grotere producten en apparaten (denk bijvoorbeeld aan witgoed en meubilair) bakwagens inzetten – die meer dan 1100 kg aan gewicht kunnen vervoeren – om uw opdracht geheel naar uw wensen uit te voeren. De meerwaarde van onze logistieke dienstverlening in Ede is groot, zo blijkt uit de prima klantbeoordelingen die wij krijgen. Zo staan wij landelijk goed bekend vanwege onze grote flexibiliteit, onze correcte en snelle service, onze zeer betrouwbare levering en (aan)gedreven chauffeurs die hun opdracht perfect uitvoeren. Dagelijks voeren wij dan ook meer dan honderd vervoersopdrachten voor onze klanten uit. Stipt op tijd! 

Neem contact op met Langius Transport 

Wilt u ook de zekerheid hebben dat uw producten, bestellingen of meubilair voordelig én kwalitatief vervoerd wordt en op tijd op de juiste plek terecht komt? Neem dan een kijkje op onze website en bel ons voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. Met Langius Transport komt u verder. Veel verder!