Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Een kantoorruimte in Arnhem en omstreken

Ben jij naar op zoek naar de perfecte kantoorruimte in Arnhem, of de buurt van Arnhem? Het vinden van een gepaste kantoorruimte tegenwoordig kan een lange zoektocht zijn aangezien er aan bepaalde verwachtingen voldaan moeten worden. Hier biedt Franklineen perfecte oplossing. De Unievest is namelijk een bedrijvenpand waar kantoorruimten worden aangeboden die beiden beschikken over zeer goede kwaliteiten tegenover een goed betaalbare prijs. Er zal in dit artikel nader op worden ingegaan waarom Franklin de plek voor jou is!

De kantoorruimte zelf

De ruimten in Franklin zijn van goede kwaliteit. Een van de sterkere punten van de ruimten van franklin is de goede prijs/kwaliteitverhouding. Elke ruimte in het pand is compleet gestoffeerd en heeft de ruimte voor kantoormeubilair. Ook wordt elke ruimte gecomplimenteerd door een aantal schilderijen van Herman Brood (replica’s natuurlijk, maar het gaat om het idee). Ook is er wat groen aanwezig om de ruimten wat op te fleuren. De ruimten zijn voorzien van een elektrische zonnewering en een goed werken luchtzuiveringssysteem. Er is een mogelijkheid om toegang tot het pand te verlenen vanuit de ruimten via een intercom.

Gemeenschappelijke ruimten

Het pand biedt een aantal opties voor gemeenschappelijke ruimten. Zo is er een ruime vergaderzaal aanwezig met een ingebouwde keuken om uw klanten van koffie of thee en een gebakje te voorzien. Daarnaast is er een groot LED scherm met Chromecast aanwezig in de ruimte. Dit leent tot de perfecte plek om klanten te ontvangen op een professionele manier. Ook zijn er twee keukens die gemeenschappelijk gedeeld worden en natuurlijk het sanitair. Twee wc-ruimten voor ieder geslacht. Alle ruimten, zowel de persoonlijke als gemeenschappelijke, worden driemaal weeks door een vaste schoonmaakster schoongemaakt. Dit zorgt ervoor dat het pand altijd spik en span is. Bij interesse bekijk snel even de Website van de Franklin of neem contact met ons op voor meer informatie. 

https://www.franklinbusinesscenter.nl/