Smartclub
Image default
Dienstverlening

LinkedIn marketing voor B2B

Levert jouw bedrijf diensten of producten aan andere bedrijven? Dan mag LinkedIn marketing niet ontbreken in jouw strategie. LinkedIn is het social media kanaal voor B2B marketing. Je kunt hier op verschillende manieren adverteren en in contact komen met bedrijven die tot jouw doelgroep behoren. Nu is het opzetten en uitvoeren van een social media strategie niet heel simpel. Daar komt nog aardig wat specifieke kennis bij kijken. Daarom is het een goed idee om jouw LinkedIn marketing over te laten aan Your Business Online. Onze social media specialisten zorgen ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht komt van je doelgroep.

Jouw bedrijf op social media

Bij Your Business Online zetten we social media kanalen in om je producten of diensten te promoten. We maken gebruik van Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en YouTube. Door een zakelijk account aan te maken op deze platforms, krijg je toegang tot verschillende mogelijkheden om te adverteren. Wij weten precies hoe we deze in kunnen zetten om het gewenste resultaat te bereiken. We kiezen het juiste platform voor jouw bedrijf, bedenken een strategie en maken pakkende content en advertenties waar potentiële klanten niet omheen kunnen.

Op YouTube adverteren

Van YouTube wordt wereldwijd gebruik gemaakt door heel veel mensen met verschillende achtergronden en interesses, en van verschillende leeftijden. Dit maakt op YouTube adverteren voor vrijwel elk bedrijf geschikt. Video content trekt de aandacht en is de meest effectieve manier van adverteren. Op YouTube kun je je video’s zo lang maken als je wilt, maar het werkt het beste als jouw boodschap binnen een paar seconden duidelijk is. Als je jouw YouTube marketing aan Your Business Online overlaat, dan weet je zeker dat de advertenties waar je voor betaalt ook echt werken. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op.