Smartclub
Image default
Recreation / Autos

Een touringcar huren kan om allerlei redenen

We kwamen op het idee om een goedkope touringcar te huren toen we met een stel vriendinnen in een gekke bui en met een borreltje op hadden geopperd dat we naar de Primark in Essen zouden gaan. We hadden wel zin in een mega shopsensatie. Bij de Primark betaal je natuurlijk spectaculair weinig voor leuke mode. Ze hebben er echt alles. Van trendy mode tot lingerie en schoenen. ‘Look good, pay less’ is natuurlijk niet voor niets de slogan van Primark. Doordat een nieuwe garderobe bij elkaar shoppen bij de Primark beduidend minder geld kost dan bij andere modeketens, hielden we een aardig gezamenlijk budget over om een luxe touringcar te huren.

Een stel (te) gekke meiden huren een touringcar

Met een gehuurde touringcar, mét chauffeur natuurlijk, naar de Primark. Dat kan alleen een stel (te) gekke meiden verzinnen. Met een touringcar naar de Primark is natuurlijk niet een regelmatig voorkomend uitstapje. Ons idee dat begon als een grap, ging al vrij snel de ronde binnen onze directe vriendenkring en daarbuiten. Hierdoor kwamen er steeds meer meiden bij die zich wel in ons unieke uitstapje konden vinden. Op een gegeven moment hadden zich zo’n 40 meiden al aangemeld. Zo ontstond het idee om een touringcar te huren. Wel een luxe. Want zo’n aanzienlijke rit naar Essen waar zich een vestiging van de Primark bevindt van maar liefst 14.500 m2, wil je natuurlijk wel met de hoogst mogelijke gezelligheid én luxe ondernemen.

Een touringcar huren kan geheel op maat

Bij Noot hebben we een touringcar gehuurd die eigenlijk bestemd is voor 60 personen, maar die hebben we laten aanpassen naar een touringcar voor 40 personen. Daarmee werd de mogelijkheid gecreëerd om de zitplaatsen in de touringcar wat verder uit elkaar te zetten. Hierdoor hadden we allemaal wat meer beenruimte. De banken werden omgedraaid zodat er een tafeltje tussen paste. Waardoor we een heel gezellige sfeer hadden en comfortabeler dan ooit tevoren met een touringcar hebben gereisd. We hadden in onze touringcar met chauffeur echt alle denkbare luxe tot onze beschikking. Een koffiebar, koelkast, toilet, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen. Via de dvd hebben we tijdens de hele heen- en terugreis gezellige muziek ten gehore gebracht. Het was een heerlijke dag. Nooit gedacht dat je in een gekke bui toch zo’n leuk uitstapje kunt verzinnen met zoveel gezellige mensen. Shoppen was nog nooit zo leuk. En allemaal prima geslaagd voor de meest trendy én goedkope outfits.