Smartclub
Image default
Auto's en Motoren

De beste auto theorieles in Eindhoven volg je bij 123-Theorie

Een auto theoriecursus in Eindhoven volgen, dat kan bij 123-Theorie. Wij helpen je met het aanleren van de redelijk saaie auto theorie, en dat doen we binnen 1 dag! Geen eindeloze theorielessen die verspreid zijn over meerdere weken of zelfs maanden, gewoon 1 dag les en dan ben je helemaal klaargestoomd voor het theorie examen. En dat examen, dat kan je op dezelfde dag als dat je de cursus hebt gaan maken.

Klassikaal les in plaats van leren uit dikke saaie boeken

Tijdens onze cursus komt er geen saai en dik theorieboek aan te pas. Onze professionele docenten geven klassikaal les. Op een eenvoudige en leuke wijze wordt je precies de lesstof aangeleerd die je moet kennen voor het examen. De docent laat tijdens de theorieles regelmatig beeldmateriaal zien ter ondersteuning van zijn uitleg. Zo wordt zijn uitleg nog duidelijker, waarschijnlijk herken je zelfs veel situaties al vanuit je rijlessen. Ben je even de draad kwijt of snap je iets niet? Laat het de docent direct weten, hij zal je meteen een extra of andere uitleg geven waardoor je het wel zult begrijpen.

Vanwege onze relaxte en vooral duidelijke manier van lesgeven zijn onze theorielessen voor iedereen geschikt om te volgen. Ja, ook als je last hebt van concentratieproblemen, ADHD, faalangst of hele erge spanning. Werkelijk iedereen kan bij ons slagen. Ons slagingspercentage is dan ook zeer hoog, bijna 100%.

Overal in het land is onze theorieles te volgen

Woon jij niet in de buurt van Eindhoven? Niet getreurd, je kan onze theoriecursus ook op diverse andere locaties volgen. Ga jij bijvoorbeeld voor een theoriecursus in Rijswijk of ligt Groningen dichter bij jouw woonplaats in de buurt? Op onze website kan je checken op welke locaties wij onze theoriecursus allemaal aanbieden. Dit zijn er zeer veel, dus er zal zeker altijd een cursus bij jou in de buurt gegeven worden.

Inschrijven is simpel, dit kan gewoon online. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail met de aanvangstijd, locatie en extra informatie. De lunch, drankjes en het vervoer van en naar het CBR zijn bij de cursus inbegrepen, het examengeld moet je apart betalen bij het CBR.

https://www.123-theorie.nl/