Smartclub
Image default
Auto's en Motoren

In 1 keer het motor theoriecertificaat halen met Gelijk Geslaagd

Wil jij weten waar je een kwalitatief goede cursus motortheorie kunt volgen met een hoge slagingskans? Dat kan bij Gelijk Geslaagd. Wij hebben ons bedrijf niet voor niets Gelijk Geslaagd genoemd, zo goed als iedereen slaagt namelijk binnen 1 keer voor het CBR motor theorie examen. En om jou de theorie zo goed aan te leren dat je in 1 keer kan slagen hebben wij geen weken de tijd nodig. We hebben hier namelijk maar 1 dag voor nodig! En nog leuker, op dezelfde dag van de cursus maak je ook je examen bij het CBR.

De beste les voor de beste voorbereiding

Wat maakt onze cursus zo goed? En hoe zorgen we ervoor dat we jou binnen 1 dag alle theorie aangeleerd krijgen, waar je normaal toch wel een stuk meer tijd aan kwijt bent? Simpel, onze theorieles zit gewoon super goed in elkaar. En de docent die de les verzorgd is goed opgeleid en zeer professioneel.

Leren in een groep werkt het beste, dit is onderzocht. En klassikaal leren in plaats van uit boeken werkt ook stukken beter. Wij werken dus ook niet met dikke theorieboeken. Wanneer je moet leren uit boeken ben je vaak snel afgeleid of zit je te knikkebollen omdat de saaie stof slaapverwekkend is.

Bij ons krijg je klassikaal les van de docent. Er wordt je geen onzin aangeleerd, alleen datgene waar je vragen over krijgt op het examen leren we je uitstekend aan. Met het beeldmateriaal dat wij tijdens de les gebruiken wordt de lesstof nog duidelijker gemaakt. En daardoor makkelijker te onthouden. De les is echt voor iedereen super goed te volgen. En snap je iets toch niet helemaal? Voel je niet bezwaard en geef dit gewoon aan, de docent legt het met alle liefde nog een keertje uit.

De beste tips, slimme trucjes en briljante ezelsbruggetjes zorgen ervoor dat de wat lastigere lesstof ook goed te onthouden is.  

Haal met ons je motor-, auto- of scootercertificaat

Of je nu bezig bent voor het halen van je motorrijbewijs of voor het autorijbewijs, je kan bij ons terecht. Want wij geven ook een dagcursus auto theorie. En wist je dat we zelfs een scooter theoriecursus geven? Welk theoriecertificaat je ook wilt halen, samen met ons heb je zeer snel dit belangrijke papiertje in handen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/