Smartclub
Image default
Auto's en Motoren

De Kunst van Detailing: Een Dag Bij Ziebart Detailing

Als autoliefhebber weet u dat uw voertuig méér is dan een vervoersmiddel. Het is een verlengstuk van uzelf, een weerspiegeling van uw smaak en persoonlijkheid. Bij Ziebart Detailing begrijpen we dit als geen ander. Met meer dan 60 jaar ervaring in de branche, hebben we een naam opgebouwd als wereldleider in detailing. Onze passie voor het vak zorgt ervoor dat u dezelfde auto voor een tweede keer als nieuw op kunt halen!

Detailing is een vak apart, een kunst zelfs, die kan worden opgedeeld in drie cruciale stappen: reinigen, polijsten en beschermen. Wat maakt Ziebart Detailing zo bijzonder in dit proces? Laten we dat eens nader bekijken.

Reinigen:

Schoonmaken lijkt een eenvoudige stap, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Met gespecialiseerde reinigingsmiddelen en apparatuur verwijderen we elk spoor van vuil, stof en vet. Onze vakmensen hebben een getraind oog voor detail; geen hoekje of kiertje wordt overgeslagen.

Polijsten:

De tweede stap is polijsten, wat niet alleen draait om het verwijderen van onvolkomenheden zoals krassen en swirls, maar ook om het terugbrengen van de originele glans van uw voertuig. Onze professioneel opgeleide medewerkers maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen voor het beste resultaat.

Beschermen:

De laatste, maar niet minder belangrijke stap is beschermen. We bieden een scala aan coatings en Paint Protection Film (PPF) die ervoor zorgen dat uw auto beschermd is tegen de elementen. Of het nu gaat om het weer, zout op de weg, of de krassen van takken op een landweg, onze coatings zorgen voor een blijvende bescherming.

En dat is nog niet alles! Wij bieden levenslange garantie op onze beschermingsproducten. Ja, u leest het goed. Dankzij onze in-house ontwikkelde producten en ons speciale onderhoudssysteem kunnen wij deze garantie bieden. Onze vakmensen lopen alles met u door, van de garantietermijn tot de voorwaarden, zodat u met een gerust hart uw auto aan ons kunt toevertrouwen.

Vanwege onze focus op kwaliteit en klantbeleving scoren we gemiddeld een 5 uit 5 op basis van Google reviews. Onze tevreden klanten zijn het levende bewijs van onze expertise en toewijding. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf waarom we de wereldleider in auto detailing zijn. Uw auto verdient tenslotte niets minder dan het beste.

https://ziebartnederland.nl/