Smartclub
Image default
Bedrijven

Coole photobooth huren

Organiseer je binnenkort een leuke event, dan wil je natuurlijk zorgen voor een perfecte sfeer. Natuurlijk kun je dat doen door het inhuren van een goede cateraar, een live band of gewoon door te zorgen voor een aparte locatie. Wil je een onuitwisbare indruk achterlaten en zo waanzinnige herinneringen creëren, dan zal je met iets origineels voor de dag moeten komen. Dat is makkelijker dan je denkt, want met de Volkswagen photobooth zit je gelijk goed.

Een must-have voor elk huwelijksfeest

De Volkwagen photobooth huren betekent een win-win situatie realiseren. Het is de ideale manier om je feest in een keer op te leuken. Huur je de photobooth voor je bruiloft, dan is de feestvreugde gegarandeerd. Je gasten kunnen dan ter plekke een foto laten maken, kunnen met de bruid of de bruidegom op de foto én kunnen de kiekjes gelijk af laten drukken. Terwijl de digitale foto nadrukkelijk bezig is aan een flinke opmars, gaat er niks boven de ouderwetse fotoafdruk. Kortom, met de photobooth voeg je iets unieks toe aan je toch al bijzondere feest. Om het nog leuker te maken wordt elke foto twee keer afdrukt én is het ook digitaal beschikbaar. Je kunt de foto’s dus ook naar vrienden, kennissen en familieleden sturen die niet op je feest aanwezig konden zijn.

De photobooth op je bedrijfsfeest

De Volkswagen is uiteraard een echt must-have voor een huwelijksfeest, maar je kunt het ook inzetten op tal van andere events. Bijvoorbeeld op een personeelsfeest of een jubileum. Eigenlijk is dat nog leuker omdat de foto’s die je gaat maken helemaal naar wens uitgevoerd kunnen worden. Zo kun je het frame in je eigen huisstijl afdrukken en kan aan de bus zelf volledig naar wens aangekleed worden. Zo kies je voor de perfecte branding en wordt het een gewaardeerd onderdeel van je feest.