Smartclub
Image default
Bedrijven

Retro eendje huren?

Wil jij voor een bepaalde gelegenheid een mooie retro eend huren? Dat is helemaal geen slecht idee, want dit is leuk voor veel verschillende soorten gelegenheden. In dit artikel bespreken wij enkele gelegenheden waarbij het huren van een retro eendje leuk is.

Een bedrijfsuitje

Een retro eendje huren is bijvoorbeeld leuk voor een bedrijfsuitje. Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van jullie jaarlijkse bedrijfsuitje? In dat geval kun je echt origineel uit de hoek komen door een retro eendje te huren. Je kunt er dan meerderen huren en zo met zijn allen heerlijk gaan toeren. Dit zorgt voor verbinding en dat is belangrijk, want dat maakt gezamenlijk werken ook veel leuker.

Als bedrijf reclame maken

Een retro eendje huren kan ook leuk zijn om als bedrijf reclame te maken. Misschien hebben jullie als bedrijf net een nieuw product gelanceerd. Een retro eendje is dan leuk als campagnestunt. Het springt namelijk gelijk in het oog. Bovendien is het zeer ludiek en origineel, waardoor je als bedrijf veel sneller klanten naar je toe kunt halen. Je kunt er voor kiezen om een retro eendje voor een dagdeel te huren, maar als het een grote campagne betreft, is het ook mogelijk om een retro eend voor een langere periode te huren. Je kunt altijd contact opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Voor het huwelijk

Ook los van bedrijfsmatige activiteiten is het leuk om een retro eend te huren. Misschien vind je het leuk voor je bruiloft. Het is ideaal als achtergrond voor schitterende foto’s, maar ook om na het ja-woord heerlijk te gaan toeren. Je kunt er dan voor kiezen om zelf te gaan rijden, maar het is ook mogelijk om een chauffeur in te huren. Dat geeft natuurlijk nog eens een extra dimensie aan het huwelijk.

Neem vrijblijvend contact op om informatie te vergaren over de verschillende mogelijkheden.