Smartclub
Image default
Recreation / Autos

rijschool uit Nieuwegein

rijschool in Nieuwegein is al bijna 11 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio Utrecht. Al vele jaren geven wij de beste lessen  in de regio Utrecht en leiden  mensen op voor hun rijbewijs. En behandelen we bij rijschool van nieuwegein elke leerling individueel, omdat niet iedereen op het zelfde tempo leert worden de lessen geheel afgestemd op de snelheid van leren van leren.  Daarnaast geeft rijschool Nieuwegein rijvaardigheidstrainingen aan instellingen en bedrijven. Dankzij deskundige begeleiding door onze instructeurs en professioneel materiaal haal je in no-time je rijbewijs. Daarbij kan je kiezen uit verschillende pakketten zodat je altijd kan lessen in je eigen tempo. Aan de hand van een in test bepalen we samen het juiste tempo en hoeveel lessen je nodig hebt rijschoo in Nieuwgein  zorgt voor een uitstekende voorbereiding en bespaart je direct een aantal lessen op de weg. Lessen kan bij rijschool van nieuwegein al vanaf je 16,5 jaar en kan daarbij al op je 17e al deel nemen aan het praktijk examen ! Verder zorgen onze ondersteunende medewerkers voor een perfecte voorlichting en een correcte afhandeling van cursist administratie en financiën.

rijschool Troy in Nieuwegein bezit het WRM en RIS certificaat en het 5-sterrenlabel van het CBR. Deze kwaliteitslabels garanderen u dat u bij ons sneller en beter slaagt. En wij als de beste rijschool in omgeving van Nieuwegein geven niet alleen de meest hoge kwaliteit lessen, maar dank zij ons zeer hoge slaging percentage ben je ook verzekerd dat je bij ons snel je rijbewijs zult halen.

Het is mogelijk om bij ons complete pakketten af te nemen, op deze manier ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je besluit om losse rijlessen af te nemen. Bij de pakketten zit ook altijd een praktijkexamen inbegrepen, die hoef je dus zelf niet meer te betalen. Kijk zelf wel goed welk pakket er bij jou past, en hoeveel tijd je er per week in wilt steken, dit kan per persoon verschillend zijn.

Neem snel een gratis en vrijblijvende proefles bij ons en wees overtuigd van de beste rijschool. Of bel 030:8080317 en plan gelijk jou proefles